pilach - przestań lamentować nad tą dyskwalifikacją bo to już nudne się stało - pomijając fakt, że wielokrotnie nie powinieneś być dopuszczony do startu a byłeś - choćby z racji spóźnień więc nie pisz, że ktoś to zrobił złośliwie w stosunku do Ciebie
nie lamentuje - waszych spóźnień ja wam nie wypominam i godzinnych opóźnień w rozpoczęciu imprezy
mikae napisał/a:
ale jak chcecie się czepiać ciągle jakichś pierdół to zrobię wam w końcu takie BK przed imprezą, że gwarantuję - 90% pojedzie do domu
jestem w 200% za tym
mikae napisał/a:
teraz do ogółu - czepiliście się tych opon choć jasno zostało powiedziane na jakich zasadach można jeździć w tym roku
napisz na jakich bo ja żadnego obwieszczenia Z ACH nie widziałem na ten temat - jedynie słysze jak ktoś mówił, że ktoś mowił że jestr tak
chciałbym poznać w końcu stosunek ACH do tego bo naprawdę nie wiem jak jest w tym momencie
A możecie jezdzic na czym tam chcecie ja jezdze dla przyjemnosci i fajnej zabawy i to okazjonalnie, tylko jesli jest zapoznanie z trasa to niech kazdy przejedzie 1 lub 2 razy a nie wiecej, na ostatniej imprezie nie zdazylem nawet raz przejechac a na torze niektorzy juz smigali po raz 3, ja grzecznie wedlug zasad czekalem na swoją kolej mialem bodajze przedostatni numer i przejechalem tylko raz, ale i tak musialem wbic na beszczelnego (bo w ogole bym nie przejechal zapoznawczego) bo niektorzy z poczatkowymi numerami strasznie sie pchali, przejechali kolko i od razu nie zwazajac na nic na drugie, zasady powinny byc takie same dla wszystkich,
Co do zapoznania, to każdy na odprawie mógłby dostać 2 bileciki, podjeżdża na start, oddaje bilecik, a jak nie ma, to nie jedzie i się problem rozwiąże.
wiesz pomysł dobry i pewnie każdy wpadł by jeszcze na jakieś 2 inne ciekawe ale co z tego jak ci co puszczają i tak mają to w de, czy ktoś jechał raz czy dwa czy trzy... jak oni będą lać na wszystko to właśnie potęm zamiast pisać na forum o miłych wrażeniach ludzie będa się wyklinać o głupoty , organizator powinien to ogarniać a nie ludzie którzy chcą tylko pojezdzić
ale jak chcecie się czepiać ciągle jakichś pierdół to zrobię wam w końcu takie BK przed imprezą, że gwarantuję - 90% pojedzie do domu
jestem w 200% za tym
Gratuluje wysokiej samooceny, bo nie każdy wpada na tor furą przygotowana przez zespół mechaników za grube pieniądze. A widze ze chciałbyś zrobić z imprezy na której ostatnio zgłosiło sie 90 samochodów, "prywatną" pojeżdzałkę dla 5 samochodów przygotowanych na 110%, która trwała by godzinę i poza kierowcą nikt by z tego fun'u nie miał. Dla mnie ten tor i ta impreza to jedyna mozliwośc(finansowa) szlifowawnia swoich umiejętności niezagrażajac nikomu poza sobą w przeciwienstwie do Ciebie, bo nie raz widziałem jak sie lansujesz po krakowskim i strzelasz boki pod McDonaldem.
jestem w 200% za tym
Gratuluje wysokiej samooceny, bo nie każdy wpada na tor furą przygotowana przez zespół mechaników za grube pieniądze. A widze ze chciałbyś zrobić z imprezy na której ostatnio zgłosiło sie 90 samochodów, "prywatną" pojeżdzałkę dla 5 samochodów przygotowanych na 110%, która trwała by godzinę i poza kierowcą nikt by z tego fun'u nie miał. Dla mnie ten tor i ta impreza to jedyna mozliwośc(finansowa) szlifowawnia swoich umiejętności niezagrażajac nikomu poza sobą w przeciwienstwie do Ciebie, bo nie raz widziałem jak sie lansujesz po krakowskim i strzelasz boki pod McDonaldem.
i tu mnie nie rozumiesz - ja jedną wielką brechtę walę z tych co płaczą ze inni na slickach jeźdźą
widzę że z głupiego tematu zrobił się jeden wielki problem... rally sprinty są raczej zabawą dla każdego.. a to czy ktoś ma większy fundusz czy mniejszy i czy jeden będzie miał lepiej przygotowane auto a drugi gorzej jest to rzeczą normalną. O to chodzi że tu każdy się może spróbować, a nawet sprawdzenie się autem kompletnie seryjnym z zwykłym ogumieniem pomiędzy dobrze przygotowanymi autami w które poszło kupe kasy jeżdżące na slickach jest ciekawe. Ja jeżdże tylko dla siebie i naprawde nie interesuje mnie jakimi samochodami jeżdżą inni i jak przygotowanymi i moim zdaniem dążenie tego tematu jest bez sensu!!!
jestem w 200% za tym
i tu mnie nie rozumiesz - ja jedną wielką brechtę walę z tych co płaczą ze inni na slickach jeźdźą
No i spoko, tylko w takim razie po co ten cały temat??? Nie róbmy z RS KJS'u i wszyscy będą zadowoleni. A Ci co płaczą to ja nie wiem co powiedzieć... dałem za swoją furę 500zł i rok pracy w wolnych chwilach i mam 1500 razy wiecej fanu zę nie byłem ostatni tylko 3 od końca
13 września 2009 r.( niedziela ), godz. 11.30 .
"(...)Podczas tak ważnej imprezy nie może oczywiście zabraknąć uczestników rallysprintów, więc wszystkich chętnych zapraszamy na godz. 11:30 (w niedzielę!), gdyż wtedy rozpocznie się RallySprint o Puchary 15.lecia Ośrodka Szkolenia Kierowców. Impreza będzie 13. rundą Mistrzostw Okręgu Lubelskiego RallySprint oraz już 5. rundą Cyklu Wakacyjnych RallySprintów o Puchary Przezsa ZO PZM. Uczestnicy tym razem pojadą (chyba) cztery próby.(...)".
Źródło: automobilklub.chelm.pl