lejek, dzięki, wszystko ok., tylko małe zadrapanie na nadgarstku,
lubelak, wyjaśnił całą sytuację więc powtarzał się nie będę, stąd zdjęta opona i skrzywiona felga - lewy tył.
Rako, po wyjściu jestem po zewnętrznej, jak każdy, z tym że wyszedłem bokiem i bokiem wpadłem na początek tarki lub jeszcze wcześniej, zdjęło oponę, a potem to już wiadomo
MrCk, kierowca kadeta hamował na tym łuku lewą nogą broniąc się przed podsterownością, powstała nadsterowność (bo stanu pośredniego w tym aucie nie było) i wszystko było ok, aż do felernego dołka/górki; przed dzwonem nie hamował bo był już na prostej i tylko wciskał gaz, także fikołek przy ok 130 km/h - licznikowych, nie wiem ile rzeczywiście!!!
Cytat:
adas, samochody to nie bolidy f1 że na szybkim łuku nie trzeba zwalniać bo są dociskane
No co ty? Właśnie że bolidy, tylko dla ubogich.
W sumie mój błąd, bo wyszedłem za szybko lub za szeroko, jak kto woli, aby zmieścić lewe tylne kolo na torze - choć zwykle się udawało nawet jak lewe i prawe było poza nim. Grunt, że wszystko ok i tylko blacha ucierpiała. Nie pierwszy dzwon i nie ostatni pewnie. Życzę bezkolizyjnej jazdy, polecam kaski i klatkę bo okazuje się, że w amatorce też potrzebna;), na ten sezon już chyba nie znajdę auta, więc do zobaczenia w przyszłym, pozostało mi tylko karta poupalać w wolnej chwili.
Dzięki za fotę.
Sprzedam graty do GSI.
Sorki za offtop, bo przecież to nie o tym temat.
pozdro
Ostatnio zmieniony przez mareczek Sro Wrz 02, 2009 08:54, w całości zmieniany 1 raz
Jak byś w ten zakręt nie wszedł to dobrze człowieku że nic ci się nie stało bo tak jak na fotach i tak jak pewnie ty to widziałeś od środka nie wyglądało za miło <piwo>
poza tym sam sobie w buty wsadź, ja wolę ople, a Ty japońszczyznę (bez urazy - żartobliwie)
a co do butów pisałem o prędkościach w starych oplach - jedne z bardziej przekłamujących liczników - nie o oplach - co by zaraz nie było burzy które samochody są fajniejsze
japońszczyzna nic w sobie nie ma, ja lubię stare audi
a co do butów pisałem o prędkościach w starych oplach - jedne z bardziej przekłamujących liczników - nie o oplach - co by zaraz nie było burzy które samochody są fajniejsze
Wiem, że to miałeś na myśli
Stare audi też fajne, tylko przód strasznie wyrywa do góry podczas przyspieszania, szczególnie to zauważyłem w osiemdziesiątkach
Co do tematu:
Fotki jak zwykle pierwsza klasa, jestem pod wrażeniem co po niektórych