foto nr 6 nie wiem czy ta osoba tu siedzi czy też nie ale musze napisać, nie robił bym siary z takim zawieszeniem jeżdżąc po torze , aż dziwne że nie trze lusterkami asfaltu <rotfl>
Foto 16 blisko było <cfaniak> <cfaniak>
Ostatnio zmieniony przez RAKO6 Wto Wrz 15, 2009 17:37, w całości zmieniany 1 raz
Siare to zrobiłeś sam sobie takim komentarzem. Po to są rallsprinty, żeby każdy, nawet 100% seryjnym autem mógł sprawdzać i ćwiczyć swoje umiejętności w bezpiecznych warunkach. To tak gwoli przypomnienia...
Rako, widać że masz małe pojęcie o sportach motorowych... Może siara było by przegrać z takim samochodem... Hehe a może siara było próbować uciec na zana przed jakimś samochodem hehe oczywiście bez efektu
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Rako, dziwie się, że Ci jeszcze nikt nie wypomniał Twoich czasów, które robisz na torze Eclipsem... Może dla Ciebie nauka (jazdy seryjnym samochodem) jest siarą, ale ja podziwiam właśnie takich ludzi. Pamiętacie na "politechnikowym" rsie jak gość passatem tdi kombi 90km miał jeden z lepszych czasów pod polibudą? To się naprawde liczy
foto nr 6 nie wiem czy ta osoba tu siedzi czy też nie ale musze napisać, nie robił bym siary z takim zawieszeniem jeżdżąc po torze , aż dziwne że nie trze lusterkami asfaltu <rotfl>
Gościu spokojna twoja rozczochrana, być może już niedługo nie będzie robienia siary, szczególnie przed takim mistrzem ja Ty.
Pozdro od tapczandrivera, co lusterkami trze asfalt <lol>
jeszcze jeden post w tym temacie nie dotyczący zdjęć i polecą upomnienia wszystkim po kolei! Rako w pierwszej kolejności, forum to nie miejsce na tego typu zachowania.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno