No wlasnie ja tez nie mam recznego i troche trzesze tylkiem powiem szczerze Ale mimo wszystko chyba warto sprobowac... Jaki tam asfalcik taki gladki czy raczej mocno chropowaty nie wiem czy potenza RE040 do zdarcia czy r888 na kolka wsadzic ....
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 22:19
mam pytanko. W związku z tym, że dłużej jeździcie to chciałem zapytać do jakiej minimalnej temperatury R888 trzyma lepiej niż zimówka?? Czy na suchym, zimnym asfalcie Toyka przegrywa z zimówką?
mam pytanko. W związku z tym, że dłużej jeździcie to chciałem zapytać do jakiej minimalnej temperatury R888 trzyma lepiej niż zimówka?? Czy na suchym, zimnym asfalcie Toyka przegrywa z zimówką?
ja powiem tak przy temp ok 5 stopni wole jechac po torze na twardym slicku jak na zimowkach
Nie mialem okazji smigac na r888 w takiej temp. (napewno w tym roku sie nadarzy), ale powiem ze poki co jestem zaskoczony trzymaniem tej opony na wilgotnym podlozu ( ale nie kauze !). Jest poprostu SPOKO.
Auto: RWD
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 164
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 13:39
longin201 napisał/a:
jak beziesz miał -5 stopni i bedzie asfalt (bez błata i sniegu) to R888 wygraja z kazda zimówka bo zima dobra jest tylko na snieg(biały snieg na drodze)
ps co do ciasnych nawrotow i płakania że "nie mam ręcznego",jak nie masz tego recznego to jak auto jest dopuszczone do ruchu drogowego??? nie ośmieszajcie sie takimi postami proszę...
Ostatnio zmieniony przez junior001 Pon Paź 12, 2009 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwsze "dopuszczony do ruchu" a w 100% sprawne to dwie kwestie A po drugie można mieć ręczny działający ale nie żylete, dla taksówkarza wystarczy, do ciasnych nawrotów nie zawsze....
ps co do ciasnych nawrotow i płakania że "nie mam ręcznego",jak nie masz tego recznego to jak auto jest dopuszczone do ruchu drogowego??? nie ośmieszajcie sie takimi postami proszę...
reczny ma trzymac w jakims tam stopniu. mimo ze reczny spelni warunki badania to nie znaczy ze zblokuje kola na r888 np przy 40km/h
no dobrze dobrze już,sam nie wiem co bedzie także zobaczymy co nam sprezentuja ,ja tam akurat jade co bedzie,mi to lotto;P,ps wybierasz sie Danielu do kraśnika??
Ostatnio zmieniony przez junior001 Pon Paź 12, 2009 17:43, w całości zmieniany 1 raz