to już ósma impreza w tym roku robi się nam z tego niezły piknik Motoryzacyjny
na każdym treningu przeprowadzanych będzie kilka prób sprawnościowych oraz dodatkowo możliwość podziału prób w zależności od potrzeb zgłoszonych uczestników ( drifting, os)
koszt 50 zł
zgłoszenia oraz pytania można wysyłać na adres :sssbiala@op.pl,
Panie Prezesie, jestem jednym z organizatorów imprez sekcji SSS AK Bialskopodlaskiego. Jednym z zadań jakie realizuje jest informowanie mediów, szeroko rozumianych zawodników oraz fanów motoryzacji o organizowanych przez nas imprezach. Pozdrawiam.
Panie Prezesie, jestem jednym z organizatorów imprez sekcji SSS AK Bialskopodlaskiego. Jednym z zadań jakie realizuje jest informowanie mediów
No właśnie INFORMOWAĆ, a nie dezinformować, bo pisząć po poście spidera informującego, że 18tego jest rs w Kraśniku "odwołany-opogoda" myślałem, że odwolałeś naszą imprezę.
Czy nie można było napisać:
"SSS AK Bialskopodlaskiego z przykrością informuje, że zaplanowany na 18.10 trening ze względu na pogodę został odwołany. Przepraszamy, o nowym terminie powiadomimy"
Choć wydaje mi się to dziwne posunięcie bo uważam, że właśnie w taką pogodę takie treningi są najbardziej przydatne. Słońce jest dobre do siatkówki plażowej.
"No właśnie INFORMOWAĆ, a nie dezinformować, bo pisząć po poście spidera informującego, że 18tego jest rs w Kraśniku "odwołany-opogoda" myślałem, że odwolałeś naszą imprezę. "
Jesteśmy w wątku który ja założyłm, więc informacje które tu zamieszczam dotyczą tylko tego wątku.
Jeśli tak Pan to odebrała to przepraszam.
Natomiast na imprezy jakie my orgaznizujemy, czyli trenigni drift i os taka pogoda nie zapewni minimalnej liczby uczestników.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez PARD_BP Wto Paź 20, 2009 19:46, w całości zmieniany 1 raz