Wysłany: Nie Lis 01, 2009 11:30 3.11.2009 Nocny rally sprint WARSZAWA
3.11.2009 odbedzie się Nocny rally sprint WARSZAWA. Jedzie ktos na ta impreze? Z tego co wyczytałem maja byc 4próby przejeźdzane po 2 razy w godzinach 20-23
Ostatnio zmieniony przez gforce Nie Lis 01, 2009 18:22, w całości zmieniany 1 raz
Już kilka tygodni z rzędu tam się wybieram, ale zawsze coś mi wyskakuje . Poza tym to trochę kilometrów w jedną stronę i drugą, zimno tam i wraca się późno, a w środę trzeba rano wstać... Nie mniej jednak będę musiał się tam wybrać, ale ja bardziej preferuję Super sprinty - zazwyczaj jest więcej jeżdżenia za tę samą kasę. Poza tym można potrenować, bo do wyników liczy się tylko jeden czas
Kurdeee... ja bym chętnie pojechał tylko jak tu swoja starą przekonać...???
[ Dodano: 2009-11-01, 20:01 ]
Chyba się udało!!!!! Jakby się ktoś wybierał to proszę o kontakt bo tak samemu to jakoś mi się nie chce. ( tel 793-780-480 MICHAŁ)
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
4 godziny na dojazd sobie zostawiacie? Ja zawsze wyjeżdżałem trochę po 17 i nigdy się nie spóźniłem. Ja pewnie też będę jechał, ale o 16 to mi się nie chce wyjeżdżać