Nie znam sie zbytnio na fotografii, ale pogoda chyba nie sprzyjała, by na zrobionych zdjęciach było cokolwiek widać, choc moze umiejętności i technika zrobiły swoje
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 14:16 RallySprint o Puchar Dyrektora WORD 8.11.2009
Witam!
Tak jak napisał ceber troszkę cierpliwości ja też mam inne zajęcia niż tylko siedzenie nad fotkami. A jak chcecie mieć zdjęcia od razu po powrocie do domu, to zabierać na tor osobistych fotografów
crain napisał/a:
Nie znam sie zbytnio na fotografii, ale pogoda chyba nie sprzyjała, by na zrobionych zdjęciach było cokolwiek widać, choc moze umiejętności i technika zrobiły swoje
Umiejętności trochę już jest chociaż fakt że na taką pogodę przydałaby się lepsza optyka, ale niestety nie na moją kieszeń ona na razie... chociaż może jak by tak sprzedać samochód <lol>
A wracając do tematu, poniżej kilka zdjęć, reszta w galerii
1.
Renia, fajne zdjęcia, zwłaszcza wpadły mi w oko panningi <spoko> Zdjęcia 7, 10, 15 mogłaś zrobić na odrobinę dłuższym czasie żeby bardziej zaznaczyć obracające się koła
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 13:06
zdjęcia super, może byśmy solidarnie zrobili jakąś zrzutę na obiektyw dla koleżanki w końcu każdy z nas chce mieć fotki.
Renia jakbym mógł prosić o przesłanie na longin201@wp.pl zdjęcia czerwonej fiesty to byłbym wdzięczny
Dziękuje za wszystkie miłe słowa cieszę się że zdjęcia się podobają :]
jimmijump napisał/a:
Renia, fajne zdjęcia, zwłaszcza wpadły mi w oko panningi <spoko>
pogoda akurat do tego była brakowało światełka, oj brakowało, aż po powrocie do domu zaczęłam zastanawiać się nad jakimś jaśniejszym zoomikiem
jimmijump napisał/a:
PS-ach ta alfa...
Pierwsze o czym pomyślałam to że chodzi Ci o Sony <lol>
longin201 napisał/a:
zdjęcia super, może byśmy solidarnie zrobili jakąś zrzutę na obiektyw dla koleżanki w końcu każdy z nas chce mieć fotki.
Bardzo Ci dziękuje za pomysł, czuje się doceniona, ale na obiektyw sama uzbieram prędzej czy później Fotki każdy mieć chce, ale za darmo, czytałam kiedyś na tym forum temat gdzie ktoś chciał po 5zł za złożenie filmu z toru i jakie oburzenie było śmieszne lecz prawdziwe. Ja nie oczekuje tu od nikogo pieniędzy żeby nie było niejasności.
a ja może nie w temacie, ale pojawił się pomysł aby zmontować płytkę ze zdjęć z całego sezonu - do albumu pretenduje dwu - trzech fotografów - opcja ceny za płytę oraz czyjego autorstwa będą zdjęcia na płycie jeszcze jest w fazie rozstrzygania, dodatkową opcją jest kalendarz na 2010 - szczegóły pojawią się na forum już w wkrótce.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno