Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 10:20
Jak będziesz dojeżdżał do Chełma, zaraz za lasem po prawej stronie (przed tablicą "Chełm") będzie zjazd na drogę utwardzoną płytami betonowymi. Skręcasz tam i dojeżdżasz do "Kumowej Doliny"
Jak będziesz dojeżdżał do Chełma, zaraz za lasem po prawej stronie (przed tablicą "Chełm") będzie zjazd na drogę utwardzoną płytami betonowymi. Skręcasz tam i dojeżdżasz do "Kumowej Doliny"
Ok, dzieki okolo 13tej jestem...
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...
Żeby zmniejszyć jej koszty próba będzie jechana tylko raz! No chyba, że się spodoba to powtórzymy!
Prezes, zapomniałeś dodać - jak startujący będą mieli czym
WM Dyrektor to znaczy, że też nie jeździłeś tej próby. Po krótkiej chwili zastanowienia jestem przekonany, że nie jeździłeś - to było kilka lat wcześniej od Twojego debiutu. Tajemnicą sukcesu jest utrzymanie pełnej koncentracji przez cały czas trwania próby!!
Prezes to czy jeździłem akurat tą konfigurację próby ma chyba małe znaczenie chociaż przejeździłem chyba większość z możliwych, ale to i tak nie ma znaczenia bo nie zależnie od konfiguracji na Zawadówce nawet najmniejszy błąd może kosztować bardzo wiele łącznie z tym, że auto nie będzie chciało dalej jechać - patrzy przypadek DżejDżeja na praktycznie prostej
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Niedzielny RS super oby więcej imprez w nocy to nic ,że ostatnie miejsce fajna zabawa a próba w byłych zakładach drzewnych normalnie wymiata <spoko> gratulacje dla zwycięzców pozdro dal uczestników i organizatorów aaaaa i pana w niebieskiej kurtce z wąsem pod nosem co chodził i się pluł coś, że mu za głośno i takie tam <rotfl>
hejka.
Dzisiaj odwiedziłem rs'a ze swoim aparacikiem więc postanowiłem że zamieszcze parę shot'ów. Jakość troszkę nie taka z powodu złych ustawień aparatu niestety zorientowałem się w domu Mam nadzieję że fotki sie spodobaja...
PEACE OUT !!!
_________________ Nie sztuka zabić muchę przednią szybą...Sztuka zabić ją boczną )
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 07:24
V-Power Racing 100 zł, wpisowe 20 zł, Zawadówka nocą bezcenne Super RS, po wczorajszym nocnym ściganiu myślę, że Zawadówka zawsze powinna odbywać się po zapadnięciu zmierzchu. A może w ogóle zrobić jakiś cykl nocnych RSów??
Góral mam więcej fotek punciaka...Teraz w robocie jestem więc później coś CI podeśle..ZA wiele ich nie ma ale zawsze coś tam jest wyślij mi na PW swój email.
_________________ Nie sztuka zabić muchę przednią szybą...Sztuka zabić ją boczną )
Prezes to czy jeździłem akurat tą konfigurację próby ma chyba małe znaczenie chociaż przejeździłem chyba większość z możliwych, ale to i tak nie ma znaczenia bo nie zależnie od konfiguracji na Zawadówce nawet najmniejszy błąd może kosztować bardzo wiele łącznie z tym, że auto nie będzie chciało dalej jechać - patrzy przypadek DżejDżeja na praktycznie prostej
Dyrektor WM jaka konfiguracja?? Parking jakieś 15 na 15 metrów (może mniejszy), dwa pachołki na starcie, dwa pachołki na mecie i wokół dwóch kilka kręciołków - TAK SIĘ KIEDYŚ JEŹDZIŁO!! Tej "konfiguracji" raczej nie jechałeś??!! Nie mogłem na tą próbę patrzeć, bo ze wzruszenia cały szalik zamoczyłem!!