Tak jak się umawialiśmy na wczorajszym zakończeniu poddaję do tzw. konsultacji społecznych pomysł aby ostatnią rundę MOL w RallySprintach w dniu 13 grudnia przeprowadzić również w takiej konwencji mieszanej - czyli ze dwa przejazdy przy świetle dziennym, reszta po ciemku. Ponieważ dni są coraz krótsze, więc imprezą należałoby rozpocząć około 13tej. Co Wy na to?
I jeszcze żeby zwiększyć emocje podczas ostatniej rundy:
Paweł Żelazo wśród Juniorów i Piotr Kasjaniuk wśród Seniorów wygrali RallySprint „Zaimponuj rozwagą – nie bądź drogowym idiotą!” Obydwaj byli wiceliderami swoich klasyfikacji, a potknięcia liderów (Marcina Grzywny i Grzegorza Bai) spowodowały, że o tytułach mistrzowskich zadecyduje ostatnia runda, która zostanie rozegrana 13 grudnia. Wtedy dodatkowo szykuje się ostra walka o trzecie miejsce w obu klasyfikacjach. Wśród Juniorów szanse na trzecie miejsce ma jeszcze pięciu kierowców, a wśród Seniorów czterech. Szykuje się więc emocjonujące zakończenie sezonu, jakiego sam mistrz Alfred by się nie powstydził.
Dobrze by było. W zawadówce był taki moment, ze 2 samochody sie oslepialy calkowicie przy jezdzi na przeciwko siebie. Jeden dojezdzal do szykany a drugi do pierwszego zakretu w prawo .
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 10:04
wymagane nie bedzie, sam musisz sobie zadbac o widocznosc - twoja sprawa.
powiem tylko ze na torze jazda po ciemku jest bardzo trudna bo wszystko jest plaskie i nie ma zadnego punktu odniesienia, wiec mozna latwo pomylic ktorym zjazdem skrecac.
Mi sie wydaje że problemem nie będzie wjechać w dany zakręt bo aż tak dużo przecież ich tam nie ma, tylko wklejenie się w niego nie widząc za dobrze gdzie sie zaczyna a tym bardziej gdzie dokładnie kończy
Ostatnio zmieniony przez RAKO6 Sro Gru 02, 2009 11:49, w całości zmieniany 1 raz
WM jak Beda Beda wykminił i cały czas przypomina (chwała Mu za to!!) to przed RallySprintem w dniu 13 grudnia będziemy zbierać karmę dla psiaków! Przekażemy ją prężnie działającej Straży dla Zwierząt!
witam .
ja niestety nie radze sobie w nocy ,ju to testowałem na nocnych oesach na miedzianej.
.i może to zaważyć na miejscu w klasyfikacji sezonu.
w dodatku późny koniec imprezy znacząco wpłynie na mój powrót do domu
Z w/w powodów mimo że zawsze jestem za ,tym razem jestem przeciw wieczornym przejazdom .
pozdrrr
_________________ MKteam
Ostatnio zmieniony przez SUHY Czw Gru 03, 2009 10:28, w całości zmieniany 2 razy