Witam, a jak by było z wejściem na obiekt, pocykał bym trochę fotek.
Po pierwsze musiałbyś przyjść z rodzicami a to już za duży tłok, po drugie po zapadnięciu zmroku nikt poza aktualnie jadącym zawodnikiem i sędziami nie będzie mógł przebywać na płycie toru.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Po pierwsze musiałbyś przyjść z rodzicami a to już za duży tłok, po drugie po zapadnięciu zmroku nikt poza aktualnie jadącym zawodnikiem i sędziami nie będzie mógł przebywać na płycie toru.
Nie da rady jakiegos małego wyjątku nawet dla mojego ślubnego fotografa ?? Nawet jak jeszcze będzie widno ??
[ Dodano: 2009-12-08, 07:47 ]
SUHY napisał/a:
tja , jak spadnie śnieg to żebym ruszył będzie mnie musiał ktoś popchnąć i trzymać na zakretach ..
Wierzysz w to, że będzie śnieg?? Nawet jeśli to pewnie taki, że na R888 bedzie można jechac
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...
Gratulacje dla Piotrka za 1 miejsce w Seniorach oraz dla Marcina za Juniorow:)
Impreza bardzo fajna jak dla mnie.. szkoda tylko ze zabrakło przyczepnosci w moim aucie ale zabawa swietna.:)
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Gratulacje dla Piotrka za 1 miejsce w Seniorach oraz dla Marcina za Juniorow:)
Impreza bardzo fajna jak dla mnie.. szkoda tylko ze zabrakło przyczepnosci w moim aucie ale zabawa swietna.:)
Potwierdzam, gdyby nie wycieczka w opony było by lepiej. Dzieki prezes za impreze, pamiec o pucharku i za te 30min opoznienia na koniec imprezy <spoko>
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...
Z tego co czytam i widzę na zdjęciach wnioskuję, że była naprawdę fajna zabawa <spoko> . Tym bardziej żałuję że nie mogłem wystartować . Marcin gratki 1 miejsca . W tym roku byłes lepszy, ale postaram sie żeby w przyszłym było inaczej
Zelazko, dzięki za gratki , szkoda ,że cie nie było powalczyli byśmy na ostatnim RSie jak walczyliśmy przez cały sezon myślę ,że w przyszłym sezonie będzie jeszcze więcej emocji
podziękowania za wspólną rywalizację dla wszystkich startujących, jak i organizatorów fajnie że pa padało śniegiem przez to impreza zrobiła się ciekawsza