Witam!
Parę zdjęć z Barbórki 2009 ode mnie. Dla mnie pierwsza tego typu impreza w życiu, jednak na 100% nie ostatnia
Żerań
Najbardziej "rajdowy" odcinek z całej Barbórki, fajna nawierzchnia, ciekawie wytyczona trasa.
1. Gdy dojechaliśmy na teren Żerania okazało się, że jedzie już pierwsza "przecierka" - trzeba więc było ile sił w nogach lecieć na wybrany dzień wcześniej zakręt:
2.Z onboardów oglądanych na youtube wynikało, że w tym miejscu kierowcy lubią sobie polecieć bokiem. I nie myliliśmy się, już od samego początku zaczęło się to co każdy lubi najbardziej:
3.Pierwszy odcinek, więc i pierwsza awaria:
Najbardziej spodobała mi się mina pilota, jednak trzeba przyznać, że niefart mieli konkretny - awaria zdarzyła się podczas pierwszego przejazdu!
4.Nie brakowało ludzi z gustownym napisem "media" na kamizelkach:
Gdy przejechały najsłabsze auta, pojawiało się coraz więcej kierowców, którzy, jak to kibicie określili, "pili kawę"
5.
6.
7.
8.Nie wszystkim ta trudna sztuka jednak wychodziła:
Reszta fotek z tego odcinka:
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Bemowo - strefa serwisowa:
Dzięki temu miejscu można było podpatrzeć mechaników przy pracy. Największe wrażenie zrobił na mnie serwis Gulf'a - nawet podnośniki były w barwach zespołu! Full profeska.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
Później ruszyliśmy na OS.
Mieliśmy jeden cel - dojść jak najbliżej hopy i udało się! Dzięki czemu udało się złapać latające samochody w kadr:
32. Napis sprzedam na masce - ironia?
33.
34.
35. Pierwsza ofiara II próby na Bemowie
36.
I mój faworyt:
37. Skok
38. Przyziemienie:
39. Efekt całej zabawy:
40. Jednak najbardziej podoba mi się reakcja kierowcy na zaistniałą sytuację:
"WARTO BYŁO!" - odpowiedź kibiców. Warto zwrócić uwagę na napis sponsorski, który auto ma na zderzaku
41. Media jak zwykle na miejscu - otwarcie maski:
Reszta skoczków:
42. To e36 pojechało dalej.. Respect Panowie!
43.
44. Nie dość, że skoczył, to jeszcze bokiem!
45.
46.
Karowa
O tym odcinku chyba nie trzeba opowiadać.. Świetna atmosfera, dużo dymu, mało zdjęć niestety, bo ciemno było strasznie jak na mój sprzęt.