impreza fajna ale tylko i wyłącznie pod skutery śnieżne
powiem że fajnie było potwierdzę słowa mojego przedmówcy "" pogoda dziś zgarnęła najwyższe laury ""
do kolegi z białego audi quattro który pożyczył ode mnie szuflę do śniegu żeby przywiózł mi ją na kolejną impre na torze
nie odbyło się
godzinę walczyliśmy żeby dojechać do toru, jednak okazało się że nawet quad nie bardzo daje radę, L200 też miało problemy, reszcie nie udało się nawet wjechać na tor. Nawet audi quattro i subaryny z blokadami mostu miały ogromne problemy.
Zorganizowanie imprezy na torze będzie możliwe dopiero jak śnieg stopnieje lub jak tor zostanie odśnieżony ale obawiam się że zwykły pług też może mieć problemy
Problemem może być też zlokalizowanie trasy pod grubą warstwą śniegu....
A jednak niemożliwe stało się możliwe i dzisiaj tor na być odśnieżony, więc w niedzielę 21 lutego o godz. 12:00 rozpoczynamy RallySprint Pamięci Janusza Kuliga. Odśnieżanie będzie się odbywać pod nadzorem Michała, więc można być pewnym, że nie zbiorą do asfaltu, ale zostawią jeszcze śnieg na niedzielę!!
Warunki na torze jak na Szwecji, ale problemu miejsc parkingowych nie udało się rozwiązać mimo 5 godzin z koparką na torze, więc bierzcie łopaty na pewno się przydadzą! Dojazd do toru i tor są przejezdne dla każdego kto nie boi się wysokich band przy trasie na szerokość samochodu. Oby tylko słońce za bardzo nie przyświecało bo może roztopić to co zostawiliśmy na torze ale na tą chwilę warunki są bardzo fajne.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno