Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 21:52 RallySprint Auto Euro - kurs na prawko kat. A czeka!!
Automobilklub Chełmski zaprasza do udziału w RallySprincie o Puchary Auto Euro. Impreza rozpocznie się w niedzielę 11 kwietnia o godz. 14:30 na Torze Lublin i będzie oczywiście kolejną rundą Pucharu Okręgu Lubelskiego w RallySprintach.
Na uczestników czeka pięć prób sportowych, wcześniej oczywiście odbędą się przejazdy zapoznawcze. Dla chętnych możliwość "upalania" na torze będzie również po zakończeniu imprezy - dotyczy to oczywiście tylko uczestników. Na najlepszych czekają puchary i dyplomy za generalkę oraz medale i dyplomy za trzy najlepsze miejsca w sześciu klasach. Tradycyjnie wśród wszystkich uczestników rozlosujemy przydatne upominki, a wśród tych którzy wystartują w tej imprezie i następnej (w dniu 30 maja) rozlosujemy bezpłatny kurs na prawo jazdy kategorii A, który ufundował Tomek Krynica - właściciel Szkoły Dobrej Jazdy RALLY. Możliwe (a nawet wielce prawdopodobne!) są też jeszcze inne niespodzianki dla startujących.
Zapis z regulaminu uzupełniającego RallySprint Auto Euro:
"4. WPISOWE
W imprezie obowiązuje wpisowe w wysokości 45 zł, członkowie klubów sfederowanych w PZM 35 zł, członkowie Automobilklubu Chełmskiego z aktualną opłaconą składką 25 zł."
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 11:30
a jakie jeszcze informacje Ci są potrzebne? jeśli jakaś impreza jest np. za trzy miesiące to w tej chwili chyba data i miejsce wystarczą? Zawsze kilka dni przed imprezą są dokładne informacje na forum rajdowca lub na stronie Automobilkubu Chełmskiego
longin201, miejsce: Kraśnik, to niewiele mi mówi. No i myślę, że nie tylko mnie, ale i innym, którzy nie startowali w tych miastach (biłgoraj, kraśnik na przykład)
Ostatnio zmieniony przez Nie Kwi 18, 2010 17:59, w całości zmieniany 1 raz