Witam.
Poszukuje kogoś kto posiada Imprezkę. Chciałbym Subarynką pojechać w mój ostatni dzień wolności, czyli do ślubu. Czy są tu na forum użytkownicy Imprezy, chętni zawieźć fanatyka marki pod ołtarz?
Ślub odbędzie się w Chełmie 10 lipca.
[ Dodano: 2010-06-17, 15:27 ]
Ps. Jeżeli jest ktoś z Lublina, bądź skądkolwiek indziej to ja oczywiście pokrywam koszty związane z dojazdami do Chełma.
_________________ Nie sztuka zabić muchę przednią szybą...Sztuka zabić ją boczną )
Obiecać nie moge bo nie mam jeszcze planów na 10 lipiec ale można pomysleć
Mam SI MY 05 ... Myślę , że byłby git . Mój sąsiad dysponuje SI MY 03 . Mieszka w Lublinie ale jest ogólnie z Chełma więc może coś damy radę ogarnąć ...
polsaler, ja bym musial wiedziec na 100% czy da rade...Wiesz ze slubami jest tak ze wszystko tzreba nagrywac duzo wczesniej. Wiec ja musze byc pewny. Jak powiesz ze bedziesz to ja musze wiedziec ze napewno bedziesz, bo jak "nagle" Ci cos wypadnie to ja wtedy jestem w czarnej du.ie i mam problem
_________________ Nie sztuka zabić muchę przednią szybą...Sztuka zabić ją boczną )