Informacje zaciągnięte ze strony: Rzeszowskie (Podkarpackie) Forum Rajdowe.
Automobilklub Biecki
zaprasza wszystkich do wzięcia udziału
w
Konkursowej Jeździe Samochodem
"RAJD BIECKI 2010"
będącej IV Eliminacją Mistrzostw Okręgu Rzeszowskiego
oraz Eliminacją Mistrzostw Strefy Wschodniej
w dniu 25 lipca 2010 r. - tj. niedziela
Na liczącą około 100 kilometrów trasę zawodnicy wyruszą
o godzinie 10:00 z Bieckiego rynku. Na trasie imprezy zorganizowano 9 prób sprawnościowych, które odbędą się na zamkniętych odcinkach drogowych na terenie Powiatu Gorlickiego.
wiec tak deszcz lał jak h** posypaly sie mandaty, dzwonow bylo co nie miara;D trasa szybka sliska i zdradliwa jak widac na filmikach:) w moim przypadku przod polecial na kamieniach straty nie wielkie ale szkoda ze nie dalo sie jechac dalej.. co do chlopakow to niech sami sie wypowiedza. Gratki dla Jacka i Pawła za 3 w klasie;) p.s mam nadzieje ze kiedys i do nas zawitaja takie imprezy z odcinkami drogowymi..
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Ostatnio zmieniony przez Mati Wto Lip 27, 2010 16:25, w całości zmieniany 1 raz
mandaty za przekroczenie dozwolonej prędkości na dojazdówkach ;D niestety też sie załapałem:(
ale pomimo tego jestem bardzo zadowolony z imprezy,super odcinki,fajny klimat i ogolnie impreza na duży plus,mam nadzieje ze w końcu i u nas zacznie sie robić KJS-y z odcinkami drogowymi a nie tylko jazda na parkingach...
Ostatnio zmieniony przez junior001 Wto Lip 27, 2010 19:38, w całości zmieniany 1 raz