Dzięki za dobre opinie! To, że próby wyglądają bardzo podobnie wynika z dwóch przyczyn:
1. start i metę z chronoprinterem musimy łączyć kablem - połączenie radiowe kosztuje straszne pieniądze! - ale jak dobrze wybierzecie władze samorządowe to pewnie się uda zebrać kasę:)!!
2. próby ustalamy tak, żeby mogło jechać jednocześnie z pięć samochodów.
Korzystając z okazji pragnę podsunąć do tzw. konsultacji społecznej pomysł ażeby następny rallysprint (13 lub 14 listopada) rozpocząć o takiej porze, żeby ze trzy próby poleciały za dnia, a ze dwie jak już będzie ciemno. Dla nas to trochę więcej zadań logistycznych, ale może się uda jak będziecie chcieli!!
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 21:33
co do wyboru odpowiednich osób na odpowiednie stanowiska, to myślę, że Prezes mógłby podpowiedzieć jeśli zna osoby, które są przychylne sportom motorowym i mogłyby rozwijać ten temat. Co do nocnych przejazdów ja jestem jak najbardziej "ZA". Chociaż nie ukrywam, że wolałbym coś w stylu ubiegłorocznego Rally Sprintu w Chełmie (w Zawadówce). Wiem że tam już nie da się zrobić, ale w Chełmie jest jeszcze jedna fajna miejscówka (z wjazdem do lasku) na takie rzeczy. Fajnie byłoby pośmigać po tych uliczkach po zmroku. Wracając do wyborów. Wybierzcie tam w Chełmie takich ludzi, żeby wróciła Zawadówka
Bardzo fajna impreza tylko zimno troche dobrze ze nie padało aby wiecej takich. Jakby komus sie nawineły foty calibry to bylbym wdzieczny - pozdrawiam !