Przede wszystkim olbrzymi + za zmianę tras, które były bardzo ciekawe.
Wprawdzie nie było tak sprawnie jak na ostatnim RS'ie to jednak jestem bardzo zadowolony- wielkie dzięki.
Tak trzymać <spoko>
EDIT:
A i jeszcze tylko prośba o w miarę szybkie zaktualizowanie strony AK i podanie na niej wyników
_________________ Alfa 156 - dupowóz
Audi 90q- do zabawy
Ostatnio zmieniony przez noodl3s6 Nie Lis 14, 2010 22:22, w całości zmieniany 1 raz
wyników ale jeśli to możliwe, z zaznaczeniem kto jeździł na slickach i miał przygotowane auto a kto startował seryjnym , nie powinno się wrzucać do jednej kategorii obu przypadków
wyników ale jeśli to możliwe, z zaznaczeniem kto jeździł na slickach i miał przygotowane auto a kto startował seryjnym , nie powinno się wrzucać do jednej kategorii obu przypadków
IMHO po co Ci taka informacja? Równie dobrze możnaby wpisywać kto ma seryjny silnik/zawias a kto coś pomodził.
Bez sensu
_________________ Alfa 156 - dupowóz
Audi 90q- do zabawy
bardzo fajna impreza i miło spędzony dzień
był to mój debiut w RS i jestem zadowolony z samego uczestnictwa jak i z wyniku, który mnie bardzo zaskoczył <wow>
Dzieki wszystkim za dobrą zabawę i świetną atmosferę no i gratulacje dla zwycięzców