Sobotni rallysprint niestety zostaje przeniesiony na inny termin - być może na 12tego grudnia, ale czekamy na potwierdzenie tego terminu. Tak jak napisałem wcześniej obfite opady śniegu i całkowicie zasypany tor to nie jest jedyny powód przeniesienia imprezy. Jest jeszcze jeden, ale sorki nie mogę o nim napisać.
Tor jest całkowicie zasypany, po odśnieżaniu przez lancery już dawno nie ma znaku, a śnieg cały czas pada i jeszcze ma długo padać! A odśnieżyć łopatkami to można chodniczek przed domem.
Grzywa: nie chcę Cię podpuszczać, ale wbij się na tor i poupalaj!! I napisz jak było!!
Ja bardzo chętnie sądzę, że jeszcze parę osób by się zebrało .
Proponuje 04.12 godzina 22 na placu zamkowym a porem pomyślimy gdzie będziemy się przemieszczać, ktoś chętny?
Ostatnio zmieniony przez kamilek Sob Gru 04, 2010 00:27, w całości zmieniany 1 raz
Ja bardzo chętnie sądzę, że jeszcze parę osób by się zebrało .
Proponuje 04.12 godzina 22 na placu zamkowym a porem pomyślimy gdzie będziemy się przemieszczać, ktoś chętny?
A nie moze być w niedziele Mam picie rodzinne dzisiaj wieczorem
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...