Ech.... Zostało mi życzyć wszystkim udanej zabawy i satysfakcjonujących wyników. Puguś odmówił posłuszeństwa jade tylko pokibicować. Ale trzymam kciuki za wszystkich startujących
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...
Grabos - jak to się stało że miałeś lepsze czasy ode mnie???!!! Przecież to jest fizycznie, psychicznie i teoretycznie niemożliwe!!!!! Coś ty brał dzisiaj???!! :]
a jak czekam na wyniki w necie i wtedy sobie zobaczę hehe fajnie było sobie po latać i co najważniejsze w słusznej sprawie bo dla Dzieciaków do zobaczenia następnym razem
pozdrawiam
Grabos - jak to się stało że miałeś lepsze czasy ode mnie???!!! Przecież to jest fizycznie, psychicznie i teoretycznie niemożliwe!!!!! Coś ty brał dzisiaj???!! :]
Jak to co brałem??? rokjet fjuell - nie ma opierd...nia trzeba steki wpier...ać to się ma SIŁĄ
P.S. na następnym RS-ie przejedziesz się ze mną to Ci wytłumaczę o co chodzi z tymi biegami - zobaczysz jak to ogarniesz będziesz szybszy <rotfl> <rotfl> <rotfl>
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
Ostatnio zmieniony przez graboss Nie Sty 09, 2011 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Jak to co brałem??? rokjet fjuell - nie ma opierd...nia trzeba steki wpier...ać to się ma SIŁĄ
P.S. na następnym RS-ie przejedziesz się ze mną to Ci wytłumaczę o co chodzi z tymi biegami - zobaczysz jak to ogarniesz będziesz szybszy <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Impreza naprawde super. Można było sporo pojeździć, a przede wszystkim dorzucić pare złotych do puli Wielkiej Orkiestry. To co mi sie bardzo podobało i naprawde może w przyszłości zaprocentować to pomoc doświadczonych kolegów. Podziekowania dla Kuby Jankowskiego i kolegi Michalowskiego. Wiecej takich imprez.
Grabos, to Ty w ogóle startowałeś?
Ani razu Cię nie widziałem, myślałem że tylko auta z zasp wyciągasz.
Grabos, to Ty w ogóle startowałeś?
Ani razu Cię nie widziałem, myślałem że tylko auta z zasp wyciągasz.
A mi sie sztos pododbało jak na pierwszy start jestem zaowolony i wiem co zmienić w aucie żeby zaczeło chociaż troche jechać A co do RS też będe mieć parę pytqań:)
graboss, załapie się na pokazówke ??
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...