Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Pon Cze 27, 2005 11:14 Max Auto 24h.. zaprasza..
Max Auto 24h ->serwis samochodowy czynny cała dobe (niezamykają)
Wszelkie naprawy mechaniczne..
Diagnostyka zawieszenia itd..
(spr. sam na swojej skórze.. Zbieznośc ustawiona idealnie.. w serwisie Reno.. powiedzieli że lepiej sie nie da.. otóż udało się )
Rozmowy trwają.. Mamy dostac rabat.. i mieć swój nr klienta w tym serwisie.. kwestia kilku szczegółów..
Serwis sam w sobie nie jest drogi..
Z czasem mamy miec rabacik.. od 5-10%.. na grubsze naprawy moze więcej.. ..
I to co jest najpiekniesze w tym..
Jedziecie w godzinach przedpołudniowych.. spr auto.. do naprawy to i to.. wracacie do domu bo samochód w dzien potrzebny..
Przyprowadzacie samochód na noc do naprawy.. Rano odbieracie autko i znowu miło jest korzystac z auta i nie tracić go na cały dzień..
Chwilowo aby uzyskać jakis rabacik.. Prosic Rafała (kierownik serwisu).. powołać sie na mnie "Sylwka z AutoEuro" kontakt->444 49 44
Mam nadzieję, że kontakt z tym serwisem czasami nam pomoże..
Oczywiscie częsci nadal można kupowac w AE z rabatem a tam je wymieniać..
Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Paź 2004 Posty: 857
Wysłany: Sob Lip 02, 2005 13:25
no ja dzis przetestuje ten warsztacik , jestem umowiony na 17.30 na wymiane plynu hamulcowego , lacznie z przepulkaniem.Uklad zalewam plynem ferodo racing dot 5.1.
Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Paź 2004 Posty: 857
Wysłany: Sob Lip 02, 2005 19:13
pulkali moim nowym plynem , kupilem specjalnie litr zeby bylo na przepulkanie.Wzieli 50zl , wszystko działa , 30min roboty , w sumie jestem zadowolony , tylko wydaje mi sie ze troszke za drogo.