po prostu jest sprawiedliwość na tym świecie! jak ty przewracasz pachołka , to ja wjeżdżam w opony. jak ty rozwalasz oponę to ja mylę trasę.... <lol> ale przyjdzie śliskie to wyrównamy rachunki!
zakładam że nic nikomu się nie stało?
Qrde, szkoda...
To gdzieś po środku toru, czy to to miejsce gdzie w listopadzie prosiak wypadł i ja zaliczyłem pobocze?
_________________ Alfa 156 - dupowóz
Audi 90q- do zabawy
Co do Arka to jasne klasa 3 a nie czwarta, p. Zenek źle wpisał. , a co do rallsprintu, to chyba było fajnie, próby, pogoda, a nawet jedno dachowanie ( na szczęście nikomu się nic nie stało, a auto aż tak strasznie nie ucierpiało). Następnym razem może się uda sprawniej wszystko przeprowadzić wpuszczając dwa auta na tor, i jest propozycja żeby zrobić trzy kólka, a nie dwa na każdej próbie.
Ostatnio zmieniony przez konradsadlik Nie Mar 20, 2011 22:30, w całości zmieniany 2 razy
było bardzo fajnie podoba mi sie tor i mozliwosci ukladania trasy fajnie ze mozna po imprezie troche po upalac nastepnym raze bedzie lepiej
Konrad gratulacje za to ze wygrałes nastepnym razem robisz grila
3 kolka moga byc fajnym pomyslem
Ostatnio zmieniony przez lukasz2461 Nie Mar 20, 2011 22:32, w całości zmieniany 1 raz