Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 10:45 KJS w Chełmie 8 maja II runda MSW
Trzy tygodnie do imprezy więc napisze to co wiem:
wraca Zawadówka,
10 prób (Hrubieszowska lasek x 2, Zawadówka, PRD, M-PRD) - łczne 5 prób jechane po dwa razy daje nam 10 prób,
postaram się z Panem Prezesem Grzegorzem G. nagrać pare filmików co i jak na tych próbach wygląda
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 11:35
No to szykuje się super KJS. Zawadówka ma swój niepowtarzalny klimat
Bardzo fajna próba była 2 lata temu podczas nocnego RSa. No i dużo wcześniej hardcorowy przejazd przez halę.
najgorsze jest to, że ZAWADÓWKA BĘDZIE NAJPRAWDOPODOBNIEJ JECHANA PO RAZ OSTATNI!!! Aktualny właściciel tego terenu ogłosił trzeci przetarg i chyba tym razem to kultowe miejsce zostanie sprzedane w kilku kawałkach, tak więc raczej nie ma szans na korzystanie z niego w przyszłości! Jeździliśmy tam od roku 1995 i ciężko będzie się z tym rozstać!!
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 19:17
prezes, skoro Zawadówka ma być ostatni raz, to może jakąś w miarę możliwości najdłuższą próbę zrobić, taką "na pożegnanie" może jakaś rampa, hopa albo watersplash <mrgreen>
Wybieramy się z Rzeszowa do Was, już widzę że nowości są takie jak odbiór papierów o 10 hehe, myślę że bedzie fajnie A takie pytanie: będą mapki wcześniej na stronie? Bo jak widzę te długie próby to mam obawę czy spamiętam wszystko. Pozdrawiam
Prezes dał listę zgłoszeń na stronę AKCH, więc pozwolę sobie tutaj wkleić
Lista zgłoszonych kierowców w pierwszym terminie:
klasa 2
- Michał Stankiewicz (fiat cc)
- Paweł Zając (fiat cc)
- Paweł Żelazo (fiat cc)
klasa 3
- Jacek Gruszka (corsa)
- Przemysław Herc (saxo)
- Łukasz Jusiak (corsa)
- Patryk Jusiak (corsa)
- Sławomir Leja (civic)
- Damian Śmigasiewicz (saxo)
- Paweł Widomski (corsa)
klasa 4
- Paweł Adamczyk (clio)
- Marcin Grzywna (clio)
- Konrad Hofa (mazda 323)
- Piotr Kasjaniuk (clio)
- Tomasz Krynica (astra)
klasa 5
- Janusz Domaracki (charger)
- Bartosz Stołecki (impreza)
Ostatnio zmieniony przez Bossi6 Nie Maj 01, 2011 15:17, w całości zmieniany 2 razy