Wysłany: Wto Cze 28, 2011 18:18 KJS Rajd Biecki 2011 V elim. MOR i MSW 24.07.2011
Automobilklub Biecki
zaprasza wszystkich do wzięcia udziału w
Konkursowej Jeździe Samochodem
„RAJD BIECKI 2011”
będącej V Eliminacją Mistrzostw Okręgu Rzeszowskiego
oraz Eliminacją Mistrzostw Strefy Wschodniej
w dniu 24 lipca 2011r
Nie bede sie tu duzo rozpisywał. Info juz jest na naszej stronie www.autobiecz.pl
Wszystkie odcinki drogowe bez zadnych placów,rynków i innego tego typu bajerów.
OeSy znane i lubiane z poprzednich edycji rajdu jak i super oesów tych co to sie na nich pszenice ugniatało ^^
Niestety próba przeniesienia rajdu w okolice magury i odcinków z krokusów nie powiodła sie w tym roku pomyślnie ale za rok na pewno się poprawimy Smile
Tak wiec podsumowywujac: zapraszam wszystkich na strone www.autobiecz.pl gdzie juz w nocy 1 lipca bedzie dostepny druk zgloszenia,regulamin uzupelniajacy.
na dzien dzisiejszy dostepne info o rajdzie,podziale na klasy i kilka słów od organizatora.
witam.
Niech ktoś mnie oświeci gdzie znajdują się odcinki kjs-u. Bo organizator podał tylko nazwę miejscowości w których się one znajdują. A gdzie dokładnie sa to nie mam zielonego pojęcia:( Organizator nie przewiduje tez zapoznania z trasą wiec jak kierowcy mają wiedzieć gdzie odcinek się zaczyna a gdzie kończy. Czy są może jakieś mapki albo coś w tym stylu??? Bo na stronie Ak Biecz nic nie można znaleźć... Dzięki za pomoc i pozdrawiam
Rozmawiałem dzisiaj z organizatorem. Filmy z odcinków mają być prawdopodobnie w środę w nocy, a zapoznanie jest możliwe tylko maja być wzmożone kontrole policji
Kurcze, szybkie te odcinki, są miejsca gdzie średnio-szybkimi samochodami, będzie można złapać spokojnie 160 kmh.
Sczególnie końcówka 1 i początek 3, a i zdaje się że 1 i 4 to tosamo tylko że w drugą stronę.
Grzywa ta sama myśl w tym samym czasie .
Ostatnio zmieniony przez konradsadlik Czw Lip 21, 2011 21:29, w całości zmieniany 3 razy