po wnikliwym zbadaniu sprawy,szpiedzy donieśli iż KJS planowany na 11 września NIE ODBĘDZIE SIĘ W TYM TERMINIE,albowiem prawdopodobnie zostanie zorganizowany jako ostatnia runda na koniec roku wraz z oficjalnym zakończeniem MSW ale to jeszcze nic pewnego...
Ostatnio zmieniony przez junior001 Pon Sie 29, 2011 11:15, w całości zmieniany 1 raz
aha czyli go nie bedzie akl olał temat jak rok temu i daw lata ta temu to po co sie bisza w kaledarz mi powiedzcie <zly>
junior001, teraz ja zadzwonię i podpytam zobaczymy co mi powiedzą
Konrad: KJSa nie będzie na 100%, ale z tym oficjalnym komunikatem to trochę nie przesadziłeś??!! NIe za wiele wymagasz? Nie znasz swojego miejsca w szeregu?? Ty masz cierpliwie czekać, a nie wykazywać się aktywnością i zadawać kłopotliwe pytania!
Przepraszam, zwracam honory, nie wiem jak wogóle śmałem zwrócić się z jakimkolwiek pytaniem do szanownych władz i najwyższych członków automobilklubu lubelskiego. Powinniśmy się cieszyć, że władze AK Lubelskiego, wogóle pofatygowały się żeby umieścić KJS w kalendarzu!!!! Jednocześnie upominam kolege Grzywe, żeby nawet nie ważył się zakłocać spokoju władz AK jakimikolwiek telefonami odnośie KJS, bo to może skutkować, nie wpisaniem KJSu w przyszłoroczny kalendarz, a tego byśmy sobie wszyscy nie wybaczyli. Jeszcze raz przepraszam .... <lol> .
konradsadlik, masz gadane z takim tekstami to możesz zostać akwizytorem
dzwoniłem pare razy do AK Lubelskiego ale głucho pewnie wiedzieli że to ja i mieli mnie w <pupcia>
w związku z trudnościami organizacyjnymi (remonty dróg itp) uległ zmianie termin rundy MSW w KJS organizowanej przez Automobilklub Lubelski. Runda odbędzie się jako ostatnia 27 listopada 2011 r. w Lublinie. Serdecznie przepraszamy.