Auto: PS13
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 12:07 Zakończenie sezonu JCF Tor Lublin 11.09.2011 !
Cytat:
Mam zaszczyt zaprosić panów oraz wszystkie panie z forum na Zakończenie sezonu 2011 na torze Lublin.
Zaczynamy już o 10 i uwaga mamy tor do 19 <tak>
Czyli 3 godziny więcej jeżdżenia w podobnych pieniądzach.
Koszt takiej 9 godzinnej frajdy to 70zł
Możliwe że cena ulegnie zmianie gdy nie zbierzemy 30 aut bądź też może się zmniejszyć - wszystko będzie wiadomo w 100% w ciągu kilku dni.
Jak wspomniałem ograniczenie do 30 aut, decyduje czas dojścia przelewu.
Uwaga w cenie mamy mierzenie czasu fotokomórką rodem z RallySprintów.
UWAGA UWAGA
Nie będzie żadnych list - chcesz jeździć ? Wysyłasz przelew, po zaksięgowaniu u mnie na koncie zostajesz dopisany do listy.
maniuś nie pitol tylko kase przelewaj.
Sami wiecie jak jest z torem - brak wolnych terminów, a jak się pojawi jakiś wolny to się nie marudzi tylko działa.
Myślę że za 70 zł to nigdzie nie pojeździcie 10 godz i obawiam się że auta mogą tego nie wytrzymać.
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
Przypominam również innym którzy się deklarowali w temacie o terminie przelewów.
Uwaga ! Istnieje możliwość płatności w niedziele z rana ( do uzgodnienia na PW ) bądź do ręki w centrum Lublina.
W razie czego Kontakt 500362453
* Do zapłacenia w niedziele przed wjazdem.
Ostatnio zmieniony przez mis995 Sro Wrz 07, 2011 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Przypominam również innym którzy się deklarowali w temacie o terminie przelewów.
Uwaga ! Istnieje możliwość płatności w niedziele z rana ( do uzgodnienia na PW ) bądź do ręki w centrum Lublina.
W razie czego Kontakt 500362453
Auto: PS13
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 20:29
UWAGA UWAGA
W związku z tym że niestety nie udało się uzbierać wystarczającej liczny uczestników, mamy wiadomość że.... impreza na torze się odbędzie <spoko>
Niestety przez mniejszą liczbę uczestników i mniejszą cenę za tor będziemy musieli opuścić go około godziny 16.
Dokładnie o której będzie wiadomo jutro, na torze.
Można się było tego spodziewać choć lepiej pojeździć mniej niż dopłacać 30zł od osoby.
Zapraszam wszystkich o godzinie 10 pod tor.
Ludzi którzy nie płacili zapraszam od razu do mnie żebym nie musiał za Wami latać i Was szukać.
Proszę o wyliczone kwoty aby nie tracić czasu na wydawanie, rozmienianie i tym podobne.
Jedzie ktoś może przez centrum i zawinie mnie jeszcze przed 10 abym mógł być już na 10 na miejscu ?
Uwaga
Po Nas od razu wjeżdżają motory stąd tor musi być uprzątnięty.
Stąd proszę tych którzy mają może akurat duże szczotki aby zmieść ewentualny piach z toru.
Zapraszam wszystkich na tor.
Wspomniałem chyba o wszystkim o czym trzeba, widzimy się jutro
[ Dodano: 2011-09-11, 19:03 ]
Na wstępie chce wszystkim podziękować. Za równo tym którzy przyjechali oglądać jak i tych którzy jeździli - w końcu bez nich nie byłoby całego widowiska.
Sądzę że mimo skróconego czasu, przerwach technicznych jak i dyscyplinarnymi wyrzuceniami z toru wszyscy bawili się równie dobrze.
Poniżej macie czasy wszystkich:
Świetna impreza, dobrze się bawiłem i porządnie Golfera skatowałem. Gratki dla organizatora. Czekam na fotki, może ktoś sfotografował ten mój niemiecki "kał"?