Wysłany: Wto Paź 18, 2011 22:51 Finał Rally Sprint o Puchar Gazety Ogłoszeniowej Lotnisko !
Finałowa runda odbędzie się już 23.10.2011. Tym razem miejscem ostatniej rundy będzie teren bialskiego lotniska. Trasa najprawdopodobniej nie będzie przebiegać przez główny pas startowy lecz podobnie jak miała miejsce w poprzednich RSach, będzie wykorzystywać drogi pomocnicze lotniska.
Zawadówką jeszcze to miejsce nie jest lecz regularnie odkopujemy metr po metrze fragmenty asfaltu. Więc serdecznie wszystkich zaprasza, a szczegóły już nie długo
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Sro Paź 19, 2011 06:14
no niestety 23.10 jest KJS Krosno, na który już wpłaciłem wpisowe więc kolejny raz muszę odpuścić sobie imprezę w Białej. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się zebrać.
A tutaj filmik z jednego z RSów tak wyglądała trasa poprzednim razem, teraz troszkę odkopanego zostało asfaltu pewnie będzie inaczej wyglądać ale zawsze coś tam można zobaczyć
http://www.youtube.com/wa...nel_video_title
Z wjazdem na główną mogą być problemy bo ochrona może się zjawić. Zasadniczo teren lotniska posiada 3 właścicieli teren pod RSa to inny właściciel niż ten od głównego W razie czego ja nic nie widziałem
Brak funduszy na silnik pod koniec miesiąca dopiero coś będzie się grzebać
Co do ochrony to teraz mają inne auta A ostatnio nawet jak się wbiliśmy na lotnisko przez las to po 10 minutach policyjna kijanka nas na pasie zatrzymała
Ostatnio zmieniony przez QXs Sro Paź 19, 2011 19:45, w całości zmieniany 1 raz