FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:38
RallySprint na Torze Lublin 6 listopada
Autor Wiadomość
konradsadlik 
znawca

Wysłany: Sro Paź 26, 2011 18:39   

maniek276 napisał/a:
"Zmiana terminu rundy RallySprint w Biłgoraju na 13.11.2011r.

W związku z przeniesieniem przez ZO PZM w Lublinie, terminu organizacji okręgowej rundy RallySprint połączonej ze szkoleniem dla kiereowców tj. Doskonaleniem Techniki Jazdy na torze w Lublinie organizowanej przez Automobilklub Chełmski w dniu 6 listopada br., termin rundy RallySprint zaliczanej do Mistrzostw Okręgu Lubelskiego PZM, zaplanowanej przez Automobilklub Biłgorajski na 6 listopada br. zostaje przeniesiony na 13 listopada 2011r. Za mianę przepraszamy -siła wyższa."

No to mi się podoba - 3 rallysprinty w ciągu 3 tygodni, działacze z Biłgoraja reagują w sposób błyskawiczny na zmieniającą się sytuację!

Zapraszam w imieniu organizatorów do Biłgoraja!

STIG 
znawca

Wysłany: Pią Paź 28, 2011 05:42   

a jest opcja wystartowania bez jechania zapoznania??:) bo mam zajęcia do 13stej z polibudy bym moment był na torze

mis995 
Widać, że się stara

Auto: PS13
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 16:46   

No raczej jest, ale musisz się zapisać w tym samym czasie co inni chyba.

ukanio 
drifter

Auto: Megane Coupe F7R
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 17:53   

STIG napisał/a:
a jest opcja wystartowania bez jechania zapoznania??:) bo mam zajęcia do 13stej z polibudy bym moment był na torze

Nie chcę skłamać, ale chyba zapisać się można do momentu rozpoczęcia pierwszych przejazdów. Musi się prezes wypowiedzieć w tej sprawie.

Renia 
Widać, że się stara

Wysłany: Pią Paź 28, 2011 20:44   

Hej :) no to się imprez namnożyło ;) ale dobrze, trzeba korzystać puki jest jeszcze gdzie...
Mam nadzieję że my też damy radę przyjechać chociaż na jedną, tylko ja tym razem chyba bez aparatu bo odmówił współpracy :( ale za to może wreszcie się zmobilizuje żeby wrzucić zaległe zdjęcia <oops>

pozdrawiam i do zobaczenia :)
Renia

prezes 
drifter

Wysłany: Pią Lis 04, 2011 20:29   

Uczestnikom i kibicom niedzielnej imprezy proponuję już teraz zapoznać się z ofertą Speed Pizzy na stronie www.speedpizza.lublin.pl. W niedzielę będzie można za naszym pośrednictwem zamówić jedzenie z rabatem w wysokości 20%. Szczegóły oferty podczas odbioru administracyjnego, a realizacja w przerwie zawodów. Smacznego! :)

Yonki 
Uczy sie pisac
Yonki

Wysłany: Sob Lis 05, 2011 16:49   

Aby wystartować w rally sprincie potrzebuje sprawnego autka z OC i NNW waznym przegladem itp tak ?:) dobrze to interpretuje??

graboss 
drifter

Auto: Nissan
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 17:00   

bardzo dobrze

[ Dodano: 2011-11-05, 18:47 ]
Mości organizatorze pytania mam aż dwa:
1. jak będzie z tym ogniskiem robimy coś bo nie wiem czy stodołę na wiosce rozbierać?
2. prawda to że od 10 będzie można na torze pojeździć z instruktorem??

TOMA526 
Widać, że się stara

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 20:53   

Bardzo dziekuje jeszcze raz Prezesowi za zaproszenie i wszystkim odwiedzajacym nasz namiot, z ktorymi mialem przyjemnosc zamienic pare slow przy kawie/herbacie. Gratuluje wszystkim uczestnikom udanych przejazdow, a szcesliwemu zwyciezcy w klasie czwarte wylosowania glownej nagrody.
Mam nadzieje, ze nie byl to ostatni raz kiedy moglismy sie spotkac na Torze Lublin pod namiotem MotorOils.pl ;)
Sorki za brak ogonkow, ale pisze z telefonu.

naLeśnik 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Pon Lis 07, 2011 08:14   

fajnie było, dużo ludzi. Szkoda że nie mogłem zostać do końca

graboss 
drifter

Auto: Nissan
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 08:20   

Szkoda że nie wiedzieliśmy o tej kawie/herbacie przydała by się bo było troszku zimno.
Gratulacje dla zwycięzców - zwłaszcza dla Tomaszka i Piotrka K - który mimo dwóch spinów zajął jak się nie mylę 3 miejsce <wow>

maniek276 
drifter

Auto: AGP
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 08:55   

Gratulacje dla Michała Chyżyńskiego! Jak widać szczęście sprzyja zwycięzcom!! <spoko>

konradsadlik 
znawca

Wysłany: Pon Lis 07, 2011 09:39   

Nie tylko kawa i herbata. Kanapki ze smalczykiem i ogóreczkiem też rządziły. Sto razy lepsze niż Pizza :) :)

TOMA526 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Lis 07, 2011 09:51   

Dziękuję, 20. niestety mnie nie będzie, ale dziś w Radiu Lublin powiedzieli, że niezależnie od wyniku przetargu tor nie zmieni swej funkcji przez rok, więc na pewno się jeszcze spotkamy.

Przepraszam, że nie napisałem na tym Forum, że będzie kawa i herbata ;-) Kto przechodził obok naszego namiotu był zapraszany osobiście. Nie ogłaszałem tego jakoś specjalnie, bo by dopiero było jakby zabrakło. <oops> Następnym razem się poprawię!

ukanio 
drifter

Auto: Megane Coupe F7R
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 15:19   

TOMA52 napisał/a:
Bardzo dziekuje jeszcze raz Prezesowi za zaproszenie i wszystkim odwiedzajacym nasz namiot, z ktorymi mialem przyjemnosc zamienic pare slow przy kawie/herbacie. Gratuluje wszystkim uczestnikom udanych przejazdow, a szcesliwemu zwyciezcy w klasie czwarte wylosowania glownej nagrody.
Mam nadzieje, ze nie byl to ostatni raz kiedy moglismy sie spotkac na Torze Lublin pod namiotem MotorOils.pl ;)
Sorki za brak ogonkow, ale pisze z telefonu.

Herbata bardzo się przydała, bo mrozik wieczorem chwytał. :)
Czy orientuje się ktos ilu w sumie było wczoraj uczestników na torze?

Odpowiedz do tematu