Nie ma wyników jeszcze??
W Kielcach wyniki z superoesów są jeszcze tego samego dnia!
Z rallysprintów muszą pare dni odleżeć, żeby się uprawomocniły :):)
A tak na poważnie to przydałoby się wrzucać te wyniki na stronkę chociaż dnia następnego.
Nie ma wyników jeszcze??
W Kielcach wyniki z superoesów są jeszcze tego samego dnia!
Z rallysprintów muszą pare dni odleżeć, żeby się uprawomocniły :):)
A tak na poważnie to przydałoby się wrzucać te wyniki na stronkę chociaż dnia następnego.
No, bez kitu. Długo każą czekać na wyniki. Ja swoje znam, ale chciałbym porównać je z innymi kierowcami w mojej klasie.
bierzcie na tor ze sobą pendrivea i zgrajcie z laptopoa od ACH, myślę że nie będą mieli nic przeciwko i będziecie mogli zamieścić tego samego dnia wyniki
Fajna impreza mi się podobało . Trochę zamieszania było z wjazdem i wyjazdem z toru pewnie dlatego ze było mase aut. Herbata zacna, sorry za płyn chłodniczy na jednym z zakrętów gofer nie wytrzymał ciśnienia. Później był piasek i było ciekawie
Odnośnie zamieszania na starcie to gadałem z Mańkiem i jak Prezes pozwoli to na następnym już my dopilnujemy żeby wszyscy zgodnie z numerami jechali i nie blokowali wyjazdu, a nie kuna jego ten tego podjedzie i stoi i ani on ani ja nie mogę się nigdzie ruszyć
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
Odnośnie zamieszania na starcie to gadałem z Mańkiem i jak Prezes pozwoli to na następnym już my dopilnujemy żeby wszyscy zgodnie z numerami jechali i nie blokowali wyjazdu, a nie kuna jego ten tego podjedzie i stoi i ani on ani ja nie mogę się nigdzie ruszyć
Przydałby się taki automat jak na poczcie głównej w Lublinie. Na monitorku pojawia się Twój się numerek, podjeżdżasz, startujesz i nie trzeba stać w kolejce.
Auto: PS13
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 22:28
graboss napisał/a:
Sam z chęcią pomogę w pomocy o ile będzie taka potrzeba. W palce już zimno robią zdjęcia to przynajmniej inaczej pomogę ACH.
Mam pytanie do chłopaka ze srebrnego STI, który użyczył na Motula... Jakoś zniknąłeś nam z oczu, a chcielibyśmy oddać Ci ten drogocenny płyn!;-) Czy będziesz 20 listopada na torze? I jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc!!!