Wielkie gratulacja dla Piotrka który mimo że ledwie żył (grypa) był w stanie pojechać perfekcyjnie i obronić tytuł!!!
No i dla Wiktora za świetną jazdę! Oby w przyszłym roku włączył się w walkę mistrzostwo.
polll napisał/a:
moze ogłosimy konkurs na fotomontaż ??
!!!UWAGA KONKURS!!!
GDZIE JEST PREZES????
Obrazek
Kto pierwszy wskaże prawidłową odpowiedź wygrywa przejażdzkę z prezesem na prawym fotelu granotowego fousa na Kryterium Asów.
Uwaga pytanie jest podchwytliwe!
Jako że nie mam zamiaru podtruć się sadzą w tym traktorku to stawiam na zdjęcie w prawym dolnym rogu...
_________________ Przekupki w Neapolu krzyczą - Synu, to nie Fiat, to Abarth na Boga!
Tak trochę nie w temacie, ale chciałem przekazać kilka decyzji jakie zapadły na dzisiejszym poleżeniu zarządu:
1. jimmijump - zakaz wstępu na wszystkie imprezy motorsportu w Europie i Ameryce Południowej do końca 2037 roku;
2. Konrad Sadlik - wykluczony z udziału w KA, odebrany tytuł mistrza strefy wschodniej za zbyt niskie ciśnienie w prawym tylnym kole oraz nakaz wożenia Miśka przez trzy kolejne soboty w styczniu;
3. ten od neapolskich przekupek - nakaz "odjeżdżenia" 55 godzin kombajnem Bizon podczas najbliższej akcji żniwnej.
1. jimmijump - zakaz wstępu na wszystkie imprezy motorsportu w Europie i Ameryce Południowej do końca 2037 roku;
2. Konrad Sadlik - wykluczony z udziału w KA, odebrany tytuł mistrza strefy wschodniej za zbyt niskie ciśnienie w prawym tylnym kole oraz nakaz wożenia Miśka przez trzy kolejne soboty w styczniu;
3. ten od neapolskich przekupek - nakaz "odjeżdżenia" 55 godzin kombajnem Bizon podczas najbliższej akcji żniwnej.
amen i pozamiatane
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Tak trochę nie w temacie, ale chciałem przekazać kilka decyzji jakie zapadły na dzisiejszym poleżeniu zarządu:
:[
Na szczęście zostaje mi jeszcze Ameryka Północna, Azja, Afryka i Oceania. Nie wspominając już nawet o Arktyce i Antarktydzie <peace>
No i się doigraliście! Trzeba było drażnić Prezesa!
_________________ Przekupki w Neapolu krzyczą - Synu, to nie Fiat, to Abarth na Boga!
No i się doigraliście! Trzeba było drażnić Prezesa!
Nam się oberwało, a ty od Prezesa na mikołaja w prezencie dostałeś 55 godzin w bizonie! Nie mów że się nie cieszysz:). Znajomości to znajomości, ty będziesz bizonem śmigał, a ja będę musiał MIśka wozić:)