Auto: PS13
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 15:44
Pełna fotorelacja dostępna na Naszym facebookowym profilu : http://www.facebook.com/eastvisionpl
Zachęcamy do polubienia profilu, już niedługo film z imprezy.
Mile widziane komentarze.
Zapraszam serdecznie do obejrzenia krótkiego filmu z wczorajszej imprezy. Na pewno nie oddaje całej atmosfery jaka panowała wtedy na torze ale zapraszam
Zapraszam do obejrzenia filmu z sobotniej imprezy.
Pozdrowienia dla kolegi z Micry, mam nadzieję, że odnajdzie się w filmie
Podziękowania dla Prezesa Automobilklubu za użyczenie kamizelek i umożliwienie zrealizowania filmu.
Auto: PS13
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 11:32
Ogólnie super się ogląda, kilka momentów trochę takich sobie np. przeskok z Lancera na Civica na slow motion i tak w kółko.
Koledzy byli chyba w pomarańczowych kamilzelkach, jeden nagrywał a drugi asekurował o czym gadaliśmy z Jimmim i Szczepanem. Kilkukrotnie ryzykowaliście stojąc na zewnętrznej ale chyba się opłacało, fajne <spoko>
Pytanie tylko ile fps nagrywane ? Około 50s jak jedzie Ferrari to wydaje się jakby koła stały, a auto się przesuwa <rotfl>
Odnośnie klatek, niestety jest to tylko 30fps (29,97), co zasadniczo w ogóle nie kwalifikuje się do użycia Twixa, jednak myślę, że ostatecznie nie wyszło tak źle.
Tak, byliśmy w pomarańczowych kamizelkach. Ten "asekurant" to ja i po prostu patrzę na to, co później będę montował
Niestety ilość ujęć ograniczona, byliśmy na miejscu dopiero o 11, a ponieważ pierwszy raz byliśmy na torze, to musieliśmy ogarnąć co i jak. Nie mogliśmy także zostać do końca, a patrząc na film p. Marcina widać, że trochę nas ominęło.