Auto: PS13
Wysłany: Wto Sty 17, 2012 00:37
Jeśli już ktoś nie znajdzie nigdzie swojego auta w żadnych darmowych galeriach albo chciałby więcej to zapraszam na PW.
Mam większość aut, dobra jakość, szczegóły priv.
Auto: PS13
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 13:33
szczucekk napisał/a:
mojej
Cytat:
A kto prowadził <rotfl> ?
Zacznij od przywitania się w odpowiednim dziale, a nie od razu piszecie o zdjęcia.
Nie zaśmiecajcie tematu, a piszcie do konkretnych osób którzy piszą o tym że zdjęcia takowe mają
co cie obchodzi zapytac sie mozesz wiedziec nie koniecznie musisz 318wjezdza na teren i nie mow ze jestem spanerem i do mnie ci daleko kup se w sklepie mleko
co cie obchodzi zapytac sie mozesz wiedziec nie koniecznie musisz 318wjezdza na teren i nie mow ze jestem spanerem i do mnie ci daleko kup se w sklepie mleko
szczucekk tam na dole klawiatury są takie klawisze "," i obok jeszcze jeden "." nie wspominam już o "ż", "ć", "ń" itd. Ogarnij się trochę i poczytaj regulamin kto może startować w RS - ach .... (podpowiem ci "osoby mające prawo jazdy i samochód dopuszczony do ruchu" więc .... nie awanturuj się bo nie daj Boże jeszcze ktoś wpadnie na pomysł sprawdzać to przed kolejną pojeżdżawką
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
Ostatnio zmieniony przez graboss Pon Sty 23, 2012 08:33, w całości zmieniany 1 raz
szczucekk tam na dole klawiatury są takie klawisze "," i obok jeszcze jeden "." nie wspominam już o "ż", "ć", "ń" itd. Ogarnij się trochę i poczytaj regulamin kto może startować w RS - ach .... (podpowiem ci "osoby mające prawo jazdy i samochód dopuszczony do ruchu" więc .... nie awanturuj się bo nie daj Boże jeszcze ktoś wpadnie na pomysł sprawdzać to przed kolejną pojeżdżawką
...i nie daj Boże się okaże,ze 1/3 nie ma badań,oc lub prawka <lol>
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Graboss, spokojnie. On jeszcze nie miał tego na lekcjach w szkole
Może czas zacząć sprawdzać? Luźniej się zrobi na torze.