18 marca planowany jest KJS w Birczy, 2 eliminacja MOR i 1 eliminacja MSW, będą 2 odcinki rajdowe, zbliżone do granicy regulaminowej 2,5 km, 1 odcinek medialny w centrum Birczy w pętli oraz odcinek 2 km na lotnisku.
Wszystkie szczegółowe informacje na www.ask-przemysl.pl
Ciekawostką jest to, że jest to pierwszy KJS, w którym można brać udział samochodem z instalacją LPG bez demontażu butli.
jakby ktoś potrzebował pilota do Birczy to chętnie pojadę, doświadczenie mam, trasy znam bo rok temu tam starowałem a teraz jest prawie to samo, waga 73kg :p
namierzył ktoś nr. tel. do organizatora??
Bo lista jest zamknięta nie wiadomo czy jest sens płacić $$$ jak mają nie dopuścić, a trochę za długo się zbierałem i teraz kaszanka.
Gratulacje dla wszystkich, jak zwykle wygrane klasy 3,4,5. Szkoda że nikt z ACH nie jeździ w 2 i 1 .
Pilach przejedź się z Przemkiem na prawym i napisz jak wrażenia .
ukonczylem i silnik nie wybuchl..
<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> -sukcesssss..gratki dla wszystkich,,byliscie naprawde szybcy...