Jak widać trasy nieco szybsze niż tor Lublin i kilka tatusiowych samochodów też poległo, ale każdy kto bierze samochód od taty powinien mieć odrobinę oleju w głowie i zdawać sobie sprawę z konsekwencji uszkodzenia rodzinnego autka. Przecież nie zawsze trzeba jechać na maksimum możliwości, można trochę odpuścić, przejechać płynnie zakręt, a i tak praktycznie na to samo wyjdzie.
ale każdy kto bierze samochód od taty powinien mieć odrobinę oleju w głowie i zdawać sobie sprawę z konsekwencji uszkodzenia rodzinnego autka. Przecież nie zawsze trzeba jechać na maksimum możliwości, można trochę odpuścić, przejechać płynnie zakręt, a i tak praktycznie na to samo wyjdzie.
Zgadza się!
Jak ktoś nie ma wyobraźni i ma w d... wszelkie zasady bezpieczeństwa to żaden zakaz nie nauczy go odpowiedzialności. Jak nie na dużym łuku to w innym punkcie znajdzie sobie miejsce do rozbicia auta.
zgadzam się w 100%, najlepszy rajdzik jaki jechałem do tej pory. A co do akcji z 3:09 to gdybym odpuścił/ zacząłbym hamować pewnie leżałbym na dachu na tym polu, a tak pojechałem dalej tracąc tylko ze 3 sekundy.
W drugą stronę ten odcinek bardziej mi się podobał bo rozbujałem corsinę na nim do 155-160km/h
Jak widać trasy nieco szybsze niż tor Lublin i kilka tatusiowych samochodów też poległo, ale każdy kto bierze samochód od taty powinien mieć odrobinę oleju w głowie i zdawać sobie sprawę z konsekwencji uszkodzenia rodzinnego autka. Przecież nie zawsze trzeba jechać na maksimum możliwości, można trochę odpuścić, przejechać płynnie zakręt, a i tak praktycznie na to samo wyjdzie.
Ale przyznasz że dla tych przyjeżdżających na KJS-y "autami tatusia" należy się bardzo duży plus za odwagę! <spoko> A jak to mówią jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz!
_________________ Przekupki w Neapolu krzyczą - Synu, to nie Fiat, to Abarth na Boga!
Pilachgt.... dziękuję za pamięć.... pewnie gdybyś o mnie nie wspomniał, to pozostali formumowicze zapomnieliby o moim istnieniu! Uff... jak dobrze, że w końcu zajrzałam na tą stronę...
I do tego rozszyfrowałeś mnie - teraz już wszyscy wiedzą, że moje wyniki ratuje jedynie samochód!