Ale próby z wczorajszego RSa organizowanego przez AKL bija je na głowę
Fajna sprawa te równoległe mierzone fotokomórkami <tak>
Może i fotokomórki AKCH mogą takie coś zmierzyć ?
Mogą , tylko przy 50-60 kierowcach (nie mówiąc o ponad 90 jak było ostatnio) i pięciu przejazdach to impreza by się skończyła we wtorek wieczorem.
Pirat, tomazzo - nie da się ustalić terminu, który by odpowiadał wszystkim, przynajmniej do czasu kiedy zostanie zrealizowany mój postulat, żeby weekend był dwa (a jeszcze lepiej trzy!) razy w tygodniu.
Mogą , tylko przy 50-60 kierowcach (nie mówiąc o ponad 90 jak było ostatnio) i pięciu przejazdach to impreza by się skończyła we wtorek wieczorem.
Prezesie, to może zróbmy RS'a, który będzie polegał tylko na przejazdach równoległych.
Np. tak jak było na RSie AK Lubelskiego, że na tor wjeżdżały dwa auta i od razu robiły dwa przejazdy (jeden startował z prostej startowej, drugi z połowy toru, a potem zamiana miejsc startowych).
Nawet szybko to szło.
Cztery pierwsze przejazdy (dwa pobyty na torze) to przejazdy mieszane, a potem dwa ostatnie (jeden pobyt na torze) to przejazd równoległy z bezpośrednim rywalem o miejsce w klasie (np. 8 miejsce z 7, 6 mijesce z 5 itd.).
nie da się ustalić terminu, który by odpowiadał wszystkim, przynajmniej do czasu kiedy zostanie zrealizowany mój postulat, żeby weekend był dwa (a jeszcze lepiej trzy!) razy w tygodniu.
Przekonał.
Strasznie żałuję, że mnie nie będzie. Próby są przednie.
Ale próby z wczorajszego RSa organizowanego przez AKL bija je na głowę
Fajna sprawa te równoległe mierzone fotokomórkami <tak>
Może i fotokomórki AKCH mogą takie coś zmierzyć ?
Pirat, tomazzo - nie da się ustalić terminu, który by odpowiadał wszystkim, przynajmniej do czasu kiedy zostanie zrealizowany mój postulat, żeby weekend był dwa (a jeszcze lepiej trzy!) razy w tygodniu.
Czy ten RS z 22 kwietnia zostanie przesunięty na 29 kwietnia, czy się nie odbędzie?[/quote]
Zostanie przesunięty na dalszy termin (teraz nawet nie potrafię określić na kiedy), ale .... jestem przekonany, że warto będzie poczekać!!
[ Dodano: 2012-04-12, 20:03 ]
Ukanio: opowiedź mi o tym na najbliższej imprezce, ale powoli, powoli kombinujemy coś innego, moim zdaniem znacznie ciekawszego!