Wysłany: Wto Cze 26, 2012 14:49 EVO STI S3 RS R32dsg
nie długo bede sprzedawał swoje a3 i mam mały dylemat co wybrac, bo przeciesz dzis bez auta to jak bez nogi, jakie autko byscie polecili:
1 najlepiej jak by miało turbo
2 funkcjonalne do jazdy po miescie i torze
3 mało awaryjne
liczyłem ze moze ktos mi opisze wady tych samochodow słyszałem moge sie mylic ze :
evo ma twarde sprzegło i zeby jechalo trzeba go krecic wysoko i ciezko pomiescie sie smiga
sti cos z silnikami bylo nie tak ale nie ma pojecia co i jakie modele
najfajniej to mi sie jezdziło a8 4,2 z dsg, ale jakie sa wady tego dsg czy jest awaryjne
johny nie ma się co się oszukiwać większość z nas marzy o takich autach jakie Ty chcesz kupić i wątpię żeby ktoś miał takie doświadczenia żeby Ci wyczerpująco odpowiedzieć na Twoje pytania.
Możesz się na PW do Szani na motolublinie zwrócić on na co dzień EVO VI lata
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
Auto: BMW e39 523i
Skąd: Choiny Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Wrz 2004 Posty: 918
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 10:16
najbardziej uniwersalne będzie audi S3/S4, dla mnie jazda evo od V do IX po mieście była by średnio komfortowa, jak już do X jest bardziej ucywilizowane, z subaru jest podobnie, WRX jeszcze jescze ale STI już by mnie męczyło
ja ze swojej strony dodał bym jeszcze bmw e46 328 albo 330 a jak starczy to M3
z tym że to bez turbo i RWD ale komfort i radość z jazdy jest jak najbardziej ok
a jednak ktos jest w stanie napisac cos sensownego, sa osoby na forum posiadajace owe samochody, baa nawet są moderatorami i administratorami czyli osoby, które powinny dbac o rozkwit forum nie wiem dlaczego nic nie pisza?
Vtsiak napisał/a:
pilachgt6 evo 8 posiada
widzałem go pare razy na torze ale nie miałem okazji z nim rozmawaic, zaglada on tu jeszcze
QSY Auto: STI & Polonez 1500
Ostatnio zmieniony przez johny Czw Cze 28, 2012 18:57, w całości zmieniany 1 raz
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pią Wrz 07, 2012 12:56
widzę że zostałem wywołany do tablicy
Latałem subarakiem na codzień, głownie po miescie bo taki mam rodzaj pracy, samochód dobry do upalania na torze wygodny i w miarę tani w eksploatacji ALE miałem w nim jeden wielki plus a mianowicie LPG, latanie na benzynie było po miescie ekonomicznie nie uzasadnione...