Wraka race jeszcze nie ma ustalonego regulaminu, ilości zawodników itp. najprawdopodobniej impreza odbyłaby się na słynnym torze Chełm (po jego uprzednich modyfikacjach).
I tu pytanie do Was czy jesteście zainteresowani taką imprezą ale nie jako kibice tylko czy znajdą się chętni do startu???
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
Mi się też podoba tylko trzeba trochę funduszy uzbierać na kolejne auto, trochę je przygotować i można jechać. Zastanawia mnie tylko frekwencja na tych zawodach.
Arti Nie na każdym złomie waga to waga. I przynajmniej ja jak chciałem kiedyś odkupić sobie samochód ze złomu na części to nie chcieli sprzedać. Że niby że nie mogą.
Ostatnio zmieniony przez Tomasz1600 Pon Lis 26, 2012 23:07, w całości zmieniany 1 raz
Mi się też podoba tylko trzeba trochę funduszy uzbierać na kolejne auto, trochę je przygotować i można jechać. Zastanawia mnie tylko frekwencja na tych zawodach.
Arti Nie na każdym złomie waga to waga. I przynajmniej ja jak chciałem kiedyś odkupić sobie samochód ze złomu na części to nie chcieli sprzedać. Że niby że nie mogą.
no odsprzedać to nie bardzo
zresztą na takie zawody wystarczy wypożyczyć na kilka godzin
i nie wiem co chciałbyś przygotowywać w takim aucie
jeśli dobrze zrozumiałem idee tych zawodów to chodzi o to żeby to był wrak a nie super auto
Auto: STi
Wysłany: Wto Lis 27, 2012 13:20
Bossi6 racja racja. Każdy tzw. punkt recyklingu pojazdów szuka sposobu na reklamę.
Jak trafi się "myślący" właściciel to dla niego będzie to najlepsza i zarazem najtańsza forma reklamy!!!