pisałem juz rok temu do siwego, że chce pomódz, olał temat, pałeczke przekazał mi dopiero jak było bagno po uszy. jakimś cudem udało mi sie to naprawić , logowanie działa, pl znaki są, jest jeszcze troche niedociągnieć ale forum funkcjonuje stabilnie.
póki co jak widać na forum mały ruch, przymiezam sie do dużych zmian na forum poszukuje ludzi, którzy by pomogli to forum rozkrecić, piszcie!! chetnie wyżuce kogoś z nieaktywnych moderatorów bądż administratorów
podejrzewam sabotarz forum, niestety musiałem zrobić pożdek i usunołem wszystkich administratorow, prawie wszystkich, został tylko johny i siwy, jutro czeka to tak samo moderatorów. nie znam historii tego forum, kiedyś byłeś chyba moderatorem?
KIT GTO patrząć na twój profil, to jesteś weteranem tego forum, wciąż aktywnym w związku z tym, czy chciałbyć pomódz w prowadzeniu tego forum???. potrzeboje ludzi do administracji, a że napisałeś w tym temacie rozumiem, że sam sie zgłosiłeś????
co daruj!!!! tak to piszecie ze stronka umarła, póżniej nic sie nie dzieje, a może by ktoś sie wzioł do roboty skoro jeden i drugi ma 3000 postów to chyba znacie tu troche osób i mogli byscie to rozrószac