Czas zorganizować spota, w końcu ktoś to musiał napisać, czekam na wszelkie sugestie, porady, itp. oczywiście mam nadzieje że dziadkowie tego forum też sie dołączą, merytorycznie i fizycznie
tak z początku tygodnia kiepsko z mobilizacja do czego kolwiek trzeba sie wyspać może tak na spokojnie w sobote coś wymodzimy bedzie długi wekeend co Wy na to??
Kilka osób sie pytało o spoty może i one sie wypowiedzą na ten temat, zapraszam do dykujsji!
Jeśli o mnie chodzi to będzie miło mi was poznać.A termin...dopasuje się po prostu.Choć nie ukrywam najlepiej na weekendzie.Może jeszcze poczekajmy,ktoś się jeszcze dopisze..
Ostatnio zmieniony przez Górek Wto Lis 05, 2013 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Auto: TjurboDohcVtec
Skąd: Bronowice Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 59
Wysłany: Sro Lis 06, 2013 20:31
pytanie czy jest sens organizowac się w nowych miejscach i w nowych terminach??? od zawsze spoty były w piatki, i zawsze ale to zawsze w piatki pod sądem cos sie dzieje... i mozna tam spotkać wielu ze starej ekipy