Wysłany: Pon Gru 30, 2013 15:42 Prezent dla chłopaka
Witam wszystkich Piszę tutaj bo potrzebuje porady chciałabym kupić prezent dla chłopaka i zastanawiam się nad wypożyczeniem samochodu, mam dylemat pomiędzy Porsche GT3 a KTM X-BOW jak myślicie, który samochód bardziej się spodoba ?
Dziękuję wam za podpowiedź Zgodnie z waszą propozycją wybrałam Porsche GT3 chłopak był wzniebowzięty, teraz cały czas chwali się kolegom jaką ma super dziewczyne i mówił, że lepszego prezentu nie mógł sobie wymarzyć, a wszystko dzięki DEVIL-CARs szczerze polecam współpraca z nimi to czysta przyjemność
ja też chce mieć taką dziewczynę hehe tylko dla mnie bardziej podoba się KTM X-BOW, już sobie wyobrażam jaka radość ogarnęła Twojego chłopaka gdy wręczyłaś mu ten prezent mój brat ma niedługo urodziny więc też mu sprawie taką niespodziankę dzięki, że wkleiłaś obrazek, który przyciągnął mój wzrok i odwiedziłem stronę, więc teraz nie będę miał problemu z wyborem prezentu dla bliskiej osoby
Pozdrawiam