Witam
Narazie są to tylko plany ale jest wielce prawdopodobne, ze podczas organizacji jednego ze Zlotów Corrado Klubu będziemy chcieli wynajać na cały dzień Tor w Lublinie i teraz mam kilka pytań:
- jaka jest cena za wynajęcie toru wraz z obsługą, czy cena jest jednostkowa czy zależne jest to od ilosci aut na torze,
- ile wczesniej trzeba załatwić wszystkie formalnosci żeby określić interesujący nas termin i się na niego zapisać,
- do kogo trzeba sie z tym udac? rozumie, ze właścicielem Toru jest Automobilklub?
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Nie Sie 14, 2005 15:20
A więc tak
Wynajmowałem tor już 2 razy i pierwszym raze jeździłem załatwiać wszystko w PZM z Prezesem jakieś 2 miesiące przed terminem.Bez względu na ilość miejsc za wynajęcie toru od godziny 8-17 zapłaciłem 1000zł i w tej cenie był Puchar PZM.
Następnym razem tor załatwiałem przez Pana Andrzeja Stachurskiego i za podobną ilość godzin w promocji zapłaciłem 700zł i również był pucharek.
Poniżej masz namiary , zadzwoń i wszystkiego się dokładnie dowiesz :