Wysłany: Wto Lis 16, 2004 22:51 ...cud nad bystrzycą...
Nie prawdopobne gdyż zainteresowałam aię autentycznie hondami i zaczełam zwracać uwagę na Hondki :] ... ciężko uwierzyć ale cóż taka jest prawda:] Na początku wypada mi się przywitać z wszytskimi Hondziarzami więc Witam!!
_________________ Oye, hijo mío,el silencio.
Es un silencio ondulado,
un silencio,
donde reslaban valles i ecos
i que inclina las frentes
hacia el suelo.
本田技研工業株式会社
Dlaczego od razu debilem Kfaku ten post jest taki ogólny do poagdania :] Jak na moje oko one służa po to bo ten nie ma konkretneego tematu.Apropo zainetrsowań przceirz nie wpisze sobie tak ja Wy faceci:kobiety i hondki
Pozdarwiam
Es un silencio ondulado,
un silencio,
hacia el suelo.
本田技研工業株式会社
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Lis 17, 2004 20:24
bo czytalem Twojego posta 2 razy wczoraj i go nie moglem zrozumiec ;D zamotalem sie totalnie, a dzisiaj zczailem i zrozumialem do czego po co i co on oznacza ;D sorki ;D
alez oczywiscie. swieta prawda, tylko myslalem ze jako nowicjuszka kliknelas nie tu gdzie trzeba
a kto tu mówił o Was ;)Wy być po oczku, ja być nie po oczku;)
Kfaku każdemu sie zdarza się pomylić a tmybradziej mężczyźnie
Pozdrawiam
Es un silencio ondulado,
un silencio,
hacia el suelo.
本田技研工業株式会社
KFACZKU ... ćwicze z tymi avatarami .. i coś serwerek z bazami danych głupieje ... są na futrzaku trzy forra i:
w chwili nadawania w profilu avatara zmienia jego nazwę ... tj. zapisuje na serwerze nazwe np: 45844545454455454.gif a na strone wstawia 34545454545454.gif
Wyjściem z tej sytuacji jest [ chwilowo ] przesłanie avatara z innego serwera!!!
ale ja czekam do 121 to jest dopiero prawdzie oczko a nie jakies nędzne 21 ;)Pozdro
Es un silencio ondulado,
un silencio,
hacia el suelo.
本田技研工業株式会社