Jak Wam sie podoba nasza nowa strona o tuningu....wykonanie MASS, pomysł wspólny...
Sądząc po ankiecie wielu z Was juz ją widziało
www.tuning.lublin.pl
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pią Wrz 02, 2005 13:33
Ciekawa ale w/g mnie za dużo odnośników do róznych rzeczy i cięzko sie połapać ale designe so nice ja dałem Full wypas a wy ??
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Minusy:
- brak flash'a - statyczna strona do bolu,
- zjdecia z niusow nie powiekszaja sie - drazni,
- po co kalendraz jak jest data i tak podana a na kalendarzu nie mozna wybarc dnia i np. zobazcyc niusow z tej daty?,
- naciupcianie strasznie,
- nierozumiem rozmieszczenia reklam w kilku miejscach, nie mozna np. groa dwoch i wyswietlac na zmiane? bo to tak gubi czlowieka w menu itp...
Minusy:
- brak flash'a - statyczna strona do bolu,
- zjdecia z niusow nie powiekszaja sie - drazni,
- po co kalendraz jak jest data i tak podana a na kalendarzu nie mozna wybarc dnia i np. zobazcyc niusow z tej daty?,
- naciupcianie strasznie,
- nierozumiem rozmieszczenia reklam w kilku miejscach, nie mozna np. groa dwoch i wyswietlac na zmiane? bo to tak gubi czlowieka w menu itp...
nie chce byc ipierdliwy:)
to jest portal ma byc treściwie a nie kolorowo...
P.S. pierdo lisz synu
Ale tresc moze isc z ciekawym wykonaniem.
Sa portale ktore sa w sposob bardzo interesujacy stworzony wizualnie, flash tez jest dla portali:)
[ Dodano: Pią Wrz 02, 2005 4:59 pm ] http://www.auto.lub.pl/ dla porownania
strona bardziej czytelna i niestatyczna do bolu
fakt ze nie ma niusow na srodku, bo troszeczke byla inna wizja serwisu.
Ale tresc moze isc z ciekawym wykonaniem.
Sa portale ktore sa w sposob bardzo interesujacy stworzony wizualnie, flash tez jest dla portali:)
[ Dodano: Pią Wrz 02, 2005 4:59 pm ] http://www.auto.lub.pl/ dla porownania
strona bardziej czytelna i niestatyczna do bolu
fakt ze nie ma niusow na srodku, bo troszeczke byla inna wizja serwisu.
strona www.auto.lub.pl to jedna z gorszych stron, zero informacji, brak newsów, 2 komisy z Lublina , chore wywiady nikomu niepotrzebne, ogólne rozmieszczenie działow na stronie tragiczne, a czcionka to chyba 2ką pisana jest , zastanow sie jak ktos starszy chce poczytac tą strone....chyba musi denka od butelek zalorzyc zreszta spojrz na statystyki www.auto.lublin.pl i www.auto.lub.pl a wiec o czym mowa...a strona tuning.lublin.pl dziala 2gi dzień
nie jestem odpowiedzialny za informacje na stronie, co do samej strony, mysle ze to wyzsza szkola jazdy - zobacz na grafike, ktora jest na stronie, ale mniejsza o to, auto.lub.pl niebawme ruszy z nowa szata graficzna.
co do rozmieszczenia - nawigacja jest w bardzo prosty sposob zrobiona.
kwestia rozdzielczosci pozostawiam technice ktora idzie do przodu i ma inne wymagania niz w '99...
statystyki? mowimy o sposobie wykonania czy o ogladalnosci:)?
i
[ Dodano: Pią Wrz 02, 2005 5:14 pm ]
i jezeli jest mowa o uwagach nie rozumiem czemu sie tak spinasz:) ja nie krytykuje na sile, bo jest to konkurencja, bo rpawde mowiac nie jest iz nie mam stycznosci z auto lub:)
daje jakies rady, zeby bylo to ciekawsze...... nie szare bure i nic wiecej:)
w akzdym arzie w polsce oczekujemy zeby ktos sie wypowiedzial... no ale pochlebnie inaczej to tak zle mowi:) ja takie mam wrazenie
Wysłany: Pią Wrz 02, 2005 17:36 Re: Jak wrażenia...?
Rysiek napisał/a:
Jak Wam sie podoba nasza nowa strona o tuningu....wykonanie MASS, pomysł wspólny...
Sądząc po ankiecie wielu z Was juz ją widziało
www.tuning.lublin.pl
Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Pią Wrz 02, 2005 17:55
no moze byc tylko wiece tych zrobionych samochodów z Lublina , bo jezeli to ma byc Lubelski portal to przydalo by sie tego sam ITR nie wystarczy , jest wiele fajnie zroboinych samochodów w Lublinie
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
roznica jakas boza gronym banerem? ja nie dostrzegam za bardzo.
nie pisze to ze zlosliwosci. Kazdy strona ma swoja grupe docelowa, tutaj raczej to beda ludzie mlodsi. Gdy pominiemy kwestie tresci, bo tematyke znamy, reszta strony powinna nawiazywac klimatem do grupy docelowej. Stad moje uwagi, ja nie zycze Wam zle, tylko mysle, ze strona naprawde moglaby zyc:) teraz jest strasznie nudno i szaro. Byc moze to moje spaczenie zawodowe.
nie jestem odpowiedzialny za informacje na stronie, co do samej strony, mysle ze to wyzsza szkola jazdy - zobacz na grafike, ktora jest na stronie, ale mniejsza o to, auto.lub.pl niebawme ruszy z nowa szata graficzna.
co do rozmieszczenia - nawigacja jest w bardzo prosty sposob zrobiona.
kwestia rozdzielczosci pozostawiam technice ktora idzie do przodu i ma inne wymagania niz w '99...
statystyki? mowimy o sposobie wykonania czy o ogladalnosci:)?
i
[ Dodano: Pią Wrz 02, 2005 5:14 pm ]
i jezeli jest mowa o uwagach nie rozumiem czemu sie tak spinasz:) ja nie krytykuje na sile, bo jest to konkurencja, bo rpawde mowiac nie jest iz nie mam stycznosci z auto lub:)
daje jakies rady, zeby bylo to ciekawsze...... nie szare bure i nic wiecej:)
w akzdym arzie w polsce oczekujemy zeby ktos sie wypowiedzial... no ale pochlebnie inaczej to tak zle mowi:) ja takie mam wrazenie
nie spinam sie tylko nie dawaj zxa przyklad strony ktora jest marna...