Wysłany: Sob Wrz 10, 2005 22:43 Działka na marsie lub na księżycu...
Macie jakies info gdzie mozna zakupic dzialke na marsie,wenus badz na ksiezycu?
Myslicie, ze to glupie ale mi bardzo zalezy na tym wiec prosze o konkrety
Linki mile widziane
Pozdro
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Made in Japan
Wysłany: Nie Wrz 11, 2005 12:08
nie daj sie nabic w butelke przy ewentualnej kolonizacji ksiezyca, wszystkie te swistki potwierdzajace wlasnosc dzialki na ksiezycu stana sie niewazne.
Robie magistra z prawa miedzynarodowego i masz to jak w banku, ze to wszystko jest sciema.
nie daj sie nabic w butelke przy ewentualnej kolonizacji ksiezyca, wszystkie te swistki potwierdzajace wlasnosc dzialki na ksiezycu stana sie niewazne.
Robie magistra z prawa miedzynarodowego i masz to jak w banku, ze to wszystko jest sciema.
ja nie zamierzam leciec na ksierzyc wiec mam to w du pie czy to wazne bedzie czy nie to ma byc fajny prezent
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pon Wrz 12, 2005 13:26
Oco biega w tym temacie bo ja nie kumam
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
powaga nikt nie ma do sprzedania dziali na kisezycu? bo to jest jak najbardziej powazne pytanie jesli sie natkniecie na cos o tym w sieci to wiecie do kogo sie kierowac
tia... ja tam wolał bym te pare tyś dolców dostac do reki a nie kwitek ze mam cos w kosmosie.. taka dzialka raczej nie kosztuje 5zl.. czy 100zl... ten koleszka ktory jest wlascicielem calosci zarobil 6 000 000 $...