na czechowie znaczy okolice lipińskiego(okolice bloków policyjnych wojskowych i kolejowych) paganiniego radzyńska raczej powinno byc spokojnie ale samochód lepiej trzymac na strzeżonym ew w garazu do centrum jest góra 15 min na piechotke wydaje mi się ze powinno byc ok no ale nie moge tego zagwarantować
mysle ze dzielnica dziesiąta jest najbezpieczniesza...
a jesli chodzi o czechow to daj sobie spokuj...rzucaja z blokow butelkami nie tylko w samochody ale tez w ludzi ogolnie czechow to jedno z gorszych miejsc w lBn
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
mysle ze dzielnica dziesiąta jest najbezpieczniesza...
a jesli chodzi o czechow to daj sobie spokuj...rzucaja z blokow butelkami nie tylko w samochody ale tez w ludzi ogolnie czechow to jedno z gorszych miejsc w lBn
czy ja wiem nie spotkałem się żeby ktos czyms rzucał w ludzi no ale Rysiu zawszee znajdzie się jakiś debil (osobiście uważama że Czechów jest bezpieczny aczkolwiek różnie bywa jak to w naszym kraju) wszędzie kradna nawet poza LBN na prywatnych posesjach najlepiej sie ulokowac tak żeby było blisko na uczelnie
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 15:34
W/g mnie te osiedla najnowsze są najspokojniesze młodzi ludzie sie lokują nie ma tych huliganów co myślą tylko o tym jak tu komuś zaje*** coś i takim osiedlem jest własnie Nowy Sławinek do Racławickich jest to góra 4 min autem ..
Ktoś tutaj wspomina o Dziesiątej dlamnie to jedna z najniebezpieczniejszych dzielnic w Lublinie tak jak Krochmalna ... Wiadomo że wszyscy tam gdzie mieszkacie będziecie zachwalać swoje rejony popatrzmy tak subiektywnie na to gdyż kolega nie jest z LBN i nie zna tutejszych kruczków osiedlowych
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.