elo jak to jest panowie ze zlomowaniem samochodu w dzisejszych czasach trzeba cos placic czy moze oni mi jeszcze zaplaca samochod jest sprawny ten ktoty chce zezlomowac dojedzie o wlasnych silach na zlom dzieki za odpowiedzi pozdro
_________________ BMW jest jak kobieta czasem robi fochy;)i od czasu do czasu musi dostac po piz cenzura:)
Niewiem czy to prawda ale kolezka dowiadywal sie w temacie zlomowania, i cos mi mowil ze najblizsze zlomowisko w polsce jest w Łukowie, ktore daje papiera ze zostal zezlomowany. niewiem czy to prawda ale tak mi sie o uszy obilo.
było ostatnio cos takigo,ze mało która ze złomiarni ma"papiery na wydawanie papierów",bo weszły jakies nowe przepisy.a za złomowanie niestety trzeba dopłacić.stad tez tyle opuszczonych samochodów na róznych osiedlowych parkingach i pływających w zalewie
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 351
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 15:27
QSY napisał/a:
i co? nikt nie wie gdzie zezlomowac auto zeby dali papier na to?? bo mam ten sam kłopot i nie mam kompletnie pojecia co z tym zrobic
wrzuc do zalewu sienice zrobią swoje
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 15:41
jezeli chodzi o scislosc to ja zabardzo nie mam juz co wyrzucać.. nie chce placic juz OC bo z samochodu poprostu nie korzystam a nie potrzebuje płacic OC za dwa auta bo mnie na to nie stac...
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 351
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 16:03
to wyrejestruj i na czesci ..........mam gumówke jak chcesz
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie
QSY, zapytam brata bo ja mialem ten sam klopot zeby sie pozbyc karoserii to on gdzieś dzwonił do jakichś typowi i przyjechali i zabrali graty jak ma jeszcze numer donich to ci napisze jak chcesz