Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 17:51
Rasta napisał/a:
Bylem w Dobrym tonie i spoko chlopaki polecam rowniez.
P.s Widzialem w lublinie Corvette, Bmw3 po tuningu no i taka audi czerwono czarna bi-kolor z jednym sportowym fotelem recaro w srodku
Czy wlasciciele tych aut pisza tu na forum?
P.s2 wczesniej mi mowiono ze lublin to wies jesli chodzi o tuning.... mylili sie
CZerwone Audi S2 to właścicielem jest ANGEL z naszego forum jeśli chcesz poznać to zapraszamy na LSM ul PAna Balcera tam stoi ślicznotka hyhy
BMW Z3 kolor seledoynowy pewnie
I Corvette czerwone(albo seledynowe) właściciel "Zając" pasjonata tych samochodów od lat
Lublin sie wyrabia pod względem tuningu nie łatwo bo to Polska B ale damy rade
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Made in Japan
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 19:41
Ministrant tak tak o tym mowie wlasnie.
A corvetta byla ciemno szara z wielka pletwa z tylu, ale ciagle mniejsza niz dziewulskiego skrzydlo boeinga
Bmw m3 na ogromnej feldze, czarna z wielkim stylowym kominem z tylu, rejestracja LU-cyferki...bardzo fajna!! Szkoda ze akurat gdy widzialem te auta to aparat cyfrowy mialem daleko z tylu albo w domu. Aha Corvette widzialem kolo Dobrego Tonu i tez Lubelska rejestracja.
P.s zastanawialem sie jak tym a4 sie jezdzi po Lublinie ja ledwo co wyrabialem na dwupasmowkach co chwilke jakies otarcia a tutaj ten nochal strasznie do przodu idzie...
Auto: Audi A4
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 20:36
bodek napisał/a:
to audi ma jedna rzecz ktora mi sie podoba - fotel i nic wiecej
a jaki silnik tam jest?
Dobrze Bodek gadasz.Kopa przeobrzydła.Jak można tak A4 popsuć.A ten tylny zderzak to co to qwa ma być Widziałem , to na żywo i z tego czegoś po prost jest brechta
A silnik to zapewne jakieś zagazowane 1.6 albo 1.8
A mnie się ta audiczka podoba. Akurat ten body-kit wyszedł AutoR-owi całkiem całkiem.
Bo co do niektórych zestawów ospoilerowania to lekko przesadzili.
a jaki silnik tam jest?
Dobrze Bodek gadasz.Kopa przeobrzydła.Jak można tak A4 popsuć.A ten tylny zderzak to co to qwa ma być Widziałem , to na żywo i z tego czegoś po prost jest brechta
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 21:34
Sory chłopcy to ja nie wiem że takie furki są w Lublinie jakieś Corvetty połączone z boeingami Z3 na ogromiastych felach Naprawde to A4 zostało skrzywdzone tym spojlerkiem prędzej od Lancera ładniej by wyglądał Malowanie mi sie podoba
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 22:35
Hugo napisał/a:
bodek napisał/a:
a jaki silnik tam jest?
jutro zrobie zdjecie omedzie robionej przez nich to dopiero sie osmiejesz
Auto: Made in Japan
Wysłany: Pią Paź 07, 2005 09:27
nie Z3 ale M3 na ogromnych felgach
zet trojka sie nigdy zachwycac nie bede, to auto to przedstawiciel Gejauto na spole z audi TT
Prosze o zdjecia Omegi. a ten boingowy spojler w korwecie, mniejszy niz ten tutaj w A4.
Tak mowie bo w lublinie bylem 2 dni i widzialem corvete, w lodzi mieszkam ponad 20 lat i widzialem tylko raz korvete