Auto: Made in Japan
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 20:02
8,5 miliarda razem z wkladem z naszego budzetu, czyli okolo 3 banki dajemy my podatnicy. Ale patrzac ze to dzieki lewicy, a teraz prawica wprowadza super program gospodarczy(no coz tak glosowalismy ) ktory do 2007 bedzie kosztowal 12 mld, to wcale nie zdziwilbym sie gdyby drogi nie powstaly bo 3 mld beda potrzebne na pokrycie kosztow nowej polityki podatkowej itepe.
a jesli dobrze pamietam a interesowalem sie tym jakies poltora roku temu, to Polska miala zapisane w funduszach infrastrukturalnych 13,5 mld euro jezeli sama wylozylaby 1/3 tej sumy. Jezeli dobrze pamietam to i tak 5 mld przeszlo nam kolo nosa.
Auto: Audi A4
Wysłany: Pią Paź 07, 2005 08:27
W tym roku zaczynają remont ulicy Jana Pawła II Ciesze się bo to moja droga do pracy.Jeszcze niech wyremontują ten cholerny odcinek od stadniny do Nałkowskich i będe jeździł do pracy jak po autostradzie
No to jak mi Jana Pawła wyremontują to bede na politechnice w max 5 minut spod bloku
Cytat:
Jeszcze niech wyremontują ten cholerny odcinek od stadniny do Nałkowskich i
Nwerzchnia na skrzyzowaniu (rondzie) jest do wymiany, trzeba zwalniac bo na t ych wybojach przod mi gubi przyczepnosc
A co do UE je dawała i daje pieniadze na drogi, nie ma teraz praktycznie zadnego remontuzeby nie stałątablica infprmujaca od kogo dostaliśmy na to kase
_________________ CENTRUM.FM
Whose Line Is It Anyway
Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Pią Paź 07, 2005 21:55
Hugo napisał/a:
W tym roku zaczynają remont ulicy Jana Pawła II Ciesze się bo to moja droga do pracy.Jeszcze niech wyremontują ten cholerny odcinek od stadniny do Nałkowskich i będe jeździł do pracy jak po autostradzie
i tak nie jezdzisz po najgorszym odcinku (diamentowej) ktory znadjuje sie od skrzyzowania z wrotkowska do skrzyzowania z romera ten odcinek powinni w pierwszej kolejnosci zrobic
ehehe Wy myślicie ze ma CIe zlą droge...?jak ktos dojedzie swoim super tuning mada faka bolidem do mnie z wyzwolenia do głuska to stawiam mu browar...aha i samoch ma byc caly
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
ehehe Wy myślicie ze ma CIe zlą droge...?jak ktos dojedzie swoim super tuning mada faka bolidem do mnie z wyzwolenia do głuska to stawiam mu browar...aha i samoch ma byc caly
Bmw E30 miska 7cm nad glebą i dojechałem Fakt, faktem 25 minut mi to zabrało