Dzis wracając do domciu ok godziny 1:15 napotkalem na drodze pełno radiolek, z daleka myslalem ze srtirejserow ganiają ale po chwili nie bylo mi do śmiechu...
i teraz mam pytanie...dlaczego na tym rondzie nie ma świateł czynnych w nocy...??wiem wiem trasa przelotowa duzo autek i wogle, ale jakos rondo kolo zamku jest czynne 24h i tam tez leci duuzo autek, wiec tutaj mozna coś z tym zrobić zwlaszcza ze duuuuzo osob zapomina ze Ci na rondzie nie mają pierwszeństwa
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Mysle ze najpierw trzeba zabrac prawko glupim pizdom co na znaki nie patrza. Bez sensu bylyby tam swiatla. Widzialem to. Dziwie sie ze tej glupiej babie sie nic nie stalo, bo samochod ma konkretnie rozwalony.
raczej napewno nie wymusili pierwszenstwa. Podobno ukraincy jechali od maka w strone zamku a tam masz pierwszenstwo, wymusilo to male cos bez przodu bo bylo na rondzie i nie patrzylo na znaki
206ka leciala od maka a transporter zjezdzakl z ronda w strone Centrum...napewno byli poszkodowani bo pytałem policjanta, ale nie chciał nic wiecej powiedzie
to jak to mozliwe ze transporter na boku zatrzymal sie za rondem juz na dwupasie w strone zamku skoro zjezdzal z ronda w strone z\centrum a 206 stoi na rondzie bez przodu?? nie wiem nie chce spekulowac ale wdlug mnie 206 zjezdzala z ronda w strone centrum a busik jechal od maka ale to tylko moje zdanie
to jak to mozliwe ze transporter na boku zatrzymal sie za rondem juz na dwupasie w strone zamku skoro zjezdzal z ronda w strone z\centrum a 206 stoi na rondzie bez przodu?? nie wiem nie chce spekulowac ale wdlug mnie 206 zjezdzala z ronda w strone centrum a busik jechal od maka ale to tylko moje zdanie
206ka jechala w strone zamku a bus wymusil pierwszenstwo dostal w bok obrucil sie i wywocil na bok....proste
206ka jechala w strone zamku a bus wymusil pierwszenstwo dostal w bok obrucil sie i wywocil na bok....proste