Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pią Paź 07, 2005 12:13
Rasta napisał/a:
nie Z3 ale M3 na ogromnych felgach
zet trojka sie nigdy zachwycac nie bede, to auto to przedstawiciel Gejauto na spole z audi TT
Prosze o zdjecia Omegi. a ten boingowy spojler w korwecie, mniejszy niz ten tutaj w A4.
Tak mowie bo w lublinie bylem 2 dni i widzialem corvete, w lodzi mieszkam ponad 20 lat i widzialem tylko raz korvete
W lublinie jest z 3 Corvetty jeżdzące na codzien i można je napotkać na światłach o każdej porze dnia Seledynowa , Czerwona (Cabrio) i Czarna je przynajmniej raz dziennie widze Pewnie są i inne ale moim oczom sie nie ukazały Sorki wogóle szybko czytałem te modele i sie omyliłem sorki chłopcy
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Z tego co pamiętam to w tym zabitym dechami mieście jest tylko jedna M3, E36 Evolution żółta sedan, jak ktoś chce moge pstryknąć jutro foty, a tak przy okazji do sprzedania jest.
Auto: Audi A4
Wysłany: Pią Paź 07, 2005 17:54
Rasta napisał/a:
tia to ta corveta + skrzydlo z tylu
swietne autko
Czyli jak jest czarna i ma wielkie skrzydło to zapewne mojego brejdaka.Silniczek ma rozwiercony do 6.2l.On jest maniakiem na punkcie amerkańskich furek.Kupił ostatnio siakiegoś cadillaca.Jak będe u niego to zrobię kilka fotek i wrzucę