Szkoda to jak mół do studni nafajda , bo ani wody ani gnoju
Cieszmy sie ze niebylo ofiar, ani powazniejszych obrazen, a blacharze cos zmontuja ze szrotow.
Poprostu brak rozwaznosci na drodze, a i fakt sygnalizacja w takim miejscu sadzil bym ze powinna dzialac cała dobe,ale cóż, magistral miejski szuka wszedzie oszczednosci ale kosztem czyjegos zdrowia i mienia.Tak Tak, to nasza kochana Polska
to jak to mozliwe ze transporter na boku zatrzymal sie za rondem juz na dwupasie w strone zamku skoro zjezdzal z ronda w strone z\centrum a 206 stoi na rondzie bez przodu?? nie wiem nie chce spekulowac ale wdlug mnie 206 zjezdzala z ronda w strone centrum a busik jechal od maka ale to tylko moje zdanie
206ka jechala w strone zamku a bus wymusil pierwszenstwo dostal w bok obrucil sie i wywocil na bok....proste
Ty to wiesz czy przypuszczasz??
przypuszczam...a jest inna opcja?jakby bus jechal od maka to by mial wgniecenie od lewej strony, a widac wyraznie ze lewy bok jest cały...a skoro dostal w pray to tylko jadac w strone centrum...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Bo z tego ca je wiem to 206 jechala pod gore i walnela w vw jadacego w strone zamku. A ze predkosc obydwu samochodow nie byla mala to sie troch poprzemieszczaly.
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Sob Paź 08, 2005 18:57
Własnie cała Kraśnicka w kierunku centrum stoi.Na skrzyżowaniu przy kościele na Poczekajce stoi rozwalone BMW5 i kompletnie skasowana z przodu Tigra.Wyglądało na to , że ktoś z BMW chciał skręcić w lewo , w Monte Cassino i wymusił kobiecie w Oplu.To skrzyżowanie jest cholernie trefne.Co kilka dni wypadek
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Sob Paź 08, 2005 21:01
Rysiu... Kochaniutki ...
Moim zdaniem to wygląda tak...
Ukraina jechała od Maka w kierunku Zamku..
206 z Kompozytorów w dół wymusza pierwszenśtwo uderzając w przednią lewą strone transportera.. Dokładnie w jego lewe koło .. tak jak było zresztą widać..
206 wbija sie w bok a siła uderzanie powoduje odbicie sie od transortera przodem.. i zarzucając 206 tyłek który też zostaje zmasakrowany o transportera.. jak było widąć.. transportera wypycha na prawo na słupy itd.. kierowca odbija, ratuje sie skręcając, kontrując w lewo co doprowadza do dachowanka i jedzie na prawym boku Rysiu co spowodowało licznniejsze uszkodzenia blacharskie w busie Rysiu.
Dla mnie wygladało to tak.. ale ekspertem nie jestem ale swoją bajkę napisałem.
Własnie cała Kraśnicka w kierunku centrum stoi.Na skrzyżowaniu przy kościele na Poczekajce stoi rozwalone BMW5 i kompletnie skasowana z przodu Tigra.Wyglądało na to , że ktoś z BMW chciał skręcić w lewo , w Monte Cassino i wymusił kobiecie w Oplu.To skrzyżowanie jest cholernie trefne.Co kilka dni wypadek
bmw to wygladalo na drasniete ale tigra przodu nie miala
no ok. to gdzie bus ma slady jakiegokolwiek uderzenia w lewy bok...? Mi tez sie wydaje ze ukraina to leciala raczej na chelm, ale nie widze na busie nic co moglo by swiadczyc ze dostali w lewy bok
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 11:25
Rysiek napisał/a:
no ok. to gdzie bus ma slady jakiegokolwiek uderzenia w lewy bok...? Mi tez sie wydaje ze ukraina to leciala raczej na chelm, ale nie widze na busie nic co moglo by swiadczyc ze dostali w lewy bok
Transporter dostał w koło i przedni lewy błotnik.......